Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tossa de Mar inicia la campanya gastronòmica dels fideus a la cassola

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Durant tot el mes de juny, 14 restaurants de Tossa, que formen part del col·lectiu que potencia la cuina tossenca, participaran a la 9ª edició de la campanya gastronòmica dels Fideus a la cassola. Un plat que ha estat present des de sempre a les llars de Tossa,  i que cada mestressa cuinava amb la seva pròpia recepta, seguint la tradició familiar i en funció dels productes de temporada que tenia a l'abast.

Els restaurants que s'han adherit a la campanya d’enguany proposen un menú de tres plats amb un entrant, un plat principal de fideus a la cassola a escollir entre un mínim de dues varietats diferents, uns postres, i aigua, vi o refresc. Algunes de les opcions que s'oferiran són, entre d'altres: fideus a la cassola amb cloïsses i escamarlans; amb calamar, sèpia de Tossa i escórpora; amb cabra de mar; amb sèpia i carxofes confitades; amb costella ibèrica i ceps; fideus negres amb calamarsets i cloïsses; fideus de “senyorito”; fideus mar i muntanya a la cassola; fideus amb lluerna; amb marisc; amb verdures de temporada; amb botifarra; amb llamàntol i cloïsses; fideus a la brasa de carbó....

Els establiments que participen en aquesta 9ª edició són: Bahia, Ca la Carme, Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, L’Ajustada, Marina, Mestre d’Aixa, Sa Barca, Sa Muralla, Santa Marta, Victòria i Víctor.

Últimes notícies

    Publicitat