Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tot el que has de saber sobre OT

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

6 de febrer. Per a molts comença l'era post-OT, la vaca de l'acadèmia i els seus 16 concursants ens deixaran de donar suc. L'ona expansiva d'OT 2017, pel que fa a fenomen fan i presència en la vida de la gent, ha sigut la més semblant a la de la primera edició (Bisbal, Chenoa...). La gala final ho va demostrar amb quasi 4 milions de seguidors i partits com Podemos o esportistes com Marc Màrquez entregats en la causa. 

6 de febrer. Per fi s'ha tancat una 'pseudo-ONG' de veus per formar. Per fi Ot només serà un nom de nen de pares 'molons' que volen "un nom original pel seu fill." Tanquen la barraca i els dimarts es podrà tornar a parlar del temps a l'ascensor de casa.

Avui mig país interpreta la final del programa de forma diferent. Si sou del segon grup heu de saber que el tsunami OT, de moment, encara li falta molt per arrasar. A la feina, al bar de sota o, fins i tot, el parquímetre és capaç de treure't el tema, així que val més que estiguis preparat i informat per enfrontar qualsevol conversa al voltant del fenomen televisiu de l'any.

1. Amaia: veu i personalitat prodigiosa 

S'ha coronat com la triomfadora del concurs, de Pamplona, experimentada en el món dels talents musicals i d'una sensibilitat i gust extraordinari sobre l'escenari. Possiblement sigui la veu més peculiar que, juntament amb una personalitat espontània i càndida, ha enamorat a mig país. Virtuosa del piano tant es pot arrancar amb una versió de 'Mala Mujer' de Tangana com amb un Zorongo Gitano. Dins de l'acadèmia ha après i evolucionat però també ha trobat l'amor. L'Alfred, 4t finalista de l'edició i del Prat de Llobregat, ha conquistat el seu cor i junts defensaran a Eurovision la cançó 'Tu canción'.

Jutgeu vosaltres mateixos l'estrella que acaba de neixer; no oblidareu facilment el seu timbre de veu.

2. Els finalistes

La guanyadora Amaia l'han acompanyat fins a la final i lluitant pel trofeu 4 concursants que també val la pena conèixer. Ana Guerra o Ana 'War' (com l'han batejat els seguidors 'millenialls'), de sang i veu calenta, ens quedarà per sempre a la retina la seva actuació de 'La Bikina'. Alfred, músic amb un gran món interior i l'altra mitja taronja de la gran història d'amor de l'acadèmia. Toca el "trombón en epocas de regeatton" li van dir després d'interpretar 'Georgia on my mind' de Ray Charles. Míriam, una gallega amb caràcter tant fora com dins de l'escenari, malgrat haver passat bastant desapercebuda. Finalment la barcelonina Aitana, d'aparença fràgil però una guerrera sobre l'escenari. S'ha anat obrint com una flor per transformar-se en una veu que està entre Rihanna i Sia. Llarga vida a la segona finalista d'OT 2017!

Des de Time Out us podem garantir que amb tota aquesta informació esteu preparats per reprendre un dia que, us agradi o no, estarà marcat per 'Operación Triunfo'.

Últimes notícies

    Publicitat