Notícies

Últims dies per gaudir de la pista de gel a Girona

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

El Nadal a Girona sempre ve acompanyat d’una de les pistes de gel cobertes més grans de Catalunya, concretament, amb 800 m2 de pista i un tobogan de 2,5 metres d’alçada, 27 metres de llargada i 3 carrils per baixar-hi amb trineu. La Pista de Gel estarà oberta fins el 7 de gener.

La novetat d’enguany és una targeta regal que es pot sol•licitar enviant un correu a info@firagirona.com. Així mateix, a través del portal Queda’t Girona es poden adquirir entrades anticipades amb l’opció de tenir el tobogan de gel de franc. Amb la compra de cada entrada, es regalen 4 baixades en trineu pel tobogan.

A més, la comunitat universitària té l’entrada a preu reduït (5 euros). El propietari del carnet juntament amb 4 acompanyants, els quals no tenen perquè ser membres de la UdG, es podran aprofitar d’aquest avantatge.

El preu per patinar és de 8 euros per hora i inclou el lloguer dels patins, mentre que 4 baixades en trineu pel tobogan tenen un cost de 3 euros. També existeix la possibilitat de comprar un abonament de 10 hores per 60 euros, ideal per a famílies o per celebrar festes d’aniversari. L’ús de guants és imprescindible per accedir a la pista. Aquells que no en tinguin, els poden adquirir al Palau de Fires per 1 euro.

Últimes notícies

    Publicitat