Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Un nou carril bici unirà Domeny i Sant Gregori
Notícies / Ciutat

Un nou carril bici unirà Domeny i Sant Gregori

Bicicleta
© amophoto_au

Els amants de la bici estem d’enhorabona. Un nou carril bici facilitarà l’accés de Domeny a Sant Gregori. El traçat del carril bici estarà situat sobre el riu Ter al seu pas per Domeny, a l’alçada de la nova fàbrica Nestlé SA.

És a dir: passarà pel camí adjunt a la fàbrica Nestlé pel seu costat sud fins a connectar amb l’inici del carril bici direcció Sant Gregori. Per altra banda, a meitat del carrer de Can Benet del riu també es connectarà amb el camí ciclable diagonal, que també finalitza al carril de Domeny.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat l’aposta del govern per l’extensió de la xarxa de carrils bici: “més enllà dels carrils bici dins la ciutat, ens hem proposat també connectar amb els municipis del nostre entorn i també amb els barris més allunyats del centre”, assenyalant que aquest camí ciclable facilitarà l’accés de Domeny a Sant Gregori. Madrenas ha indicat que amb l’acord aprovat inicialment se segueix el model del projecte que es va presentar recentment entre el Pont Major, Campdorà i Celrà.

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments