Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un restaurant de Platja d'Aro on serveixen la pizza per metres

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Quantes vegades us heu trobat devorant una pizza amb entusiasme i pensant que no voldríeu que s’acabés mai? Doncs bé, al Tot Pizza de Platja d’Aro podeu demanar la pizza per metre i menjar-ne tanta com us demani el cos.

Serveixen la pizza en porcions quadrades de 10 centímetres cadascuna fins arribar a la mida desitjada. La gràcia de tot plegat és que us podeu personalitzar cada porció amb un o dos ingredients diferents per crear la inèdita pizza dels vostres somnis. Els toppings no escassegen i hi podreu trobar des de frankfurt, bacó o sobrassada passant per gambes, salmó, espàrrecs verds, bolonyesa, brie o la sempre polèmica pinya en una pizza entre moltíssims altres ingredients. Us oferiran també opcions vegetarianes i pizzes sense gluten pensades pels celíacs.

A banda de ser una manera divertida i original de degustar una pizza, com que la quantitat de menjar l’escolliu vosaltres no correu el risc de quedar-vos amb gana o massa tips com per seguir menjant i haver de deixar la pobra pizza refredant-se.

Últimes notícies

    Publicitat