Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una fleca de Platja d'Aro ha creat una mona de Joc de Trons de 1'30 metres!

Escrit per
Aída Pallarès
Publicitat

De Joc de Trons se n’ha fet de tot: figures, espases, tasses, samarretes, banderes i un llarg etcètera. Doncs bé, si passegeu per Platja d’Aro us trobareu una sorpresa: un drac de xocolata de 1,30 metres. 

Fa més de trenta anys que a La Formentera, - una de les fleques més mítiques de la zona-, elaboren mones gegants. N’han fet de tot tipus, moltes basades en pel·lícules o sèries populars. I ara, aprofitant que el món perd el cap per Joc de Trons s’han atrevit a crear el drac que veieu a la foto. El temps d’elaboració, ens expliquen els responsables, varia segons la mida i dificultat de la peça, però normalment hi dediquen entre dues setmanes i un mes i mig!

Pels que us ho pregunteu: No, no està a la venda. Tot i que la podreu veure fins el 9 d'abril. De fet, ens confessen que és molt difícil calcular el valor (econòmic) d’aquestes obres perquè requereix moltes hores i molta xocolata. Això sí, en podeu comprar d’altres. A la Formentera també tenen mones d’animals, de cotxes, de Darth Vader, dels Simpsons, La Patrulla Canina, Minions… i fins i tot han fet una copa de la Champions League!

Per cert: La xocolata utilitzada no conté cap ingredient amb gluten. Ara bé, al ser una fleca, les mones potser tenen traces de gluten.

Últimes notícies

    Publicitat