Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Una fleca de Platja d'Aro ha creat una mona de Joc de Trons de 1'30 metres!
Notícies / Menjar

Una fleca de Platja d'Aro ha creat una mona de Joc de Trons de 1'30 metres!

Mona de Joc de Trons
© La Formentera Mona de Joc de Trons

De Joc de Trons se n’ha fet de tot: figures, espases, tasses, samarretes, banderes i un llarg etcètera. Doncs bé, si passegeu per Platja d’Aro us trobareu una sorpresa: un drac de xocolata de 1,30 metres. 

Fa més de trenta anys que a La Formentera, - una de les fleques més mítiques de la zona-, elaboren mones gegants. N’han fet de tot tipus, moltes basades en pel·lícules o sèries populars. I ara, aprofitant que el món perd el cap per Joc de Trons s’han atrevit a crear el drac que veieu a la foto. El temps d’elaboració, ens expliquen els responsables, varia segons la mida i dificultat de la peça, però normalment hi dediquen entre dues setmanes i un mes i mig!

Pels que us ho pregunteu: No, no està a la venda. Tot i que la podreu veure fins el 9 d'abril. De fet, ens confessen que és molt difícil calcular el valor (econòmic) d’aquestes obres perquè requereix moltes hores i molta xocolata. Això sí, en podeu comprar d’altres. A la Formentera també tenen mones d’animals, de cotxes, de Darth Vader, dels Simpsons, La Patrulla Canina, Minions… i fins i tot han fet una copa de la Champions League!

Per cert: La xocolata utilitzada no conté cap ingredient amb gluten. Ara bé, al ser una fleca, les mones potser tenen traces de gluten.

Advertising
Advertising