Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

VinyaSons: Música, vi i gastronomia

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

La sisena edició del VinyaSons Ametller Origen presenta 12 noves experiències. 12 experiències que barregen música, vi i gastronomia. Des del 29 de juny fins al 10 d’agost. Una experiència única, que oferirà un maridatge gastronòmic amb els vins i caves de cada celler. A més, cada nit hi haurà la millor selecció dels productes. 
 
En aquesta nova edició, els assistents podran gaudir de la màgia de la música en directe i degustar alguns dels millors vins i caves de cellers emblemàtics del Penedès, Alella, l’Empordà i el Bages, acompanyats d’un menú gastronòmic elaborat especialment per a cada ocasió.
 
La programació musical de la nova edició del VinyaSons Ametller Origen aposta per les veus femenines més potents del moment, que sonen amb força als escenaris catalans i internacionals entre les quals hi ha Judit Neddermann, Gemma Humet, Paula Valls i Núria Graham. A més, s’aposta per nous talents com Magalí Sare de Quartet Mèlt i Marina Tuset.
 
Els grups vocals també tenen un paper destacat en la nova programació de VinyaSons Ametller Origen, entre els quals hi ha els guanyadors de la segona i la tercera edició del concurs Oh Happy Day! de TV3 In Crescendo i Quartet Mèlt. A més, el pianista i compositor Marco Mezquida també actuarà en dues ocasions, una d’elles en companyia de la coreògrafa Sol Picó.
 

Últimes notícies

    Publicitat