15 coses que tot gironí ha de fer un cop a la vida

Ets un autèntic gironí? Et posem a prova!

© kavalenkavaGirona
1

Has menjat les braves del König

El König és molt més que un restaurant de menjar ràpid: és tota una institució. I tot gironí hi ha anat molt (moltíssim) a fer un frankfurt o una hamburguesa i, sobretot, unes braves. Hi ha qui diu que la qualitat ja no és la de sempre, però siguem sincers: tots hi anem (com a mínim) un cop a l'any. 

Llegir-ne més
Centre
Advertising
3

T'has perdut durant hores a la Geli

La llibreria Geli és una de les més antigues de Catalunya i per a molts gironins és una cita obligada cada dissabte, després de comprar flors a la Rambla –bé, potser la imatge és un xic estereotipada però de debò que alguna cosa ja hi ha, de tot això. Qui no hi ha entrat buscant un llibre i hi ha sortit, una hora més tard amb tres llibres a la mà i quatre a la 'wish list'?

Llegir-ne més
Centre
4

Has tingut una cita la Terra

La Terra és el lloc on anem quan volem quedar bé amb algú de fora i, de pas, presumir de ciutat. Potser per això tots, en un moment o altre, l'hem utilitzat com a arma de seducció... 

Llegir-ne més
Centre
Advertising
5
Has dibuixat les cases de l'Onyar

Has dibuixat les cases de l'Onyar

Tots hem anat amb l'escola a dibuixar les cases de l'Onyar. I, tot i que les veiem cada dia, encara ens hi aturem a fer fotos...

Advertising
7

Has anat al Cinema Truffaut

És el refugi dels (més) cinèfils. I, alhora, el lloc on anem quan necessitem un moment de tranquil·litat. És entrar per la porta, veure el passadís ple de cartells i somiar que ens perdem pels carrers de París amb Jean Seberg. Bé, potser no tant. Però el Truffaut forma part de la nostra adolescència cultureta. 

Llegir-ne més
Centre
Advertising
9

Has ballat a la La Mirona

Polígon industrial Torre Mirona de Salt. Hora de fitxar d’entrada: confirmada. Hora de fitxar de sortida: la nit dirà! La Mirona és un dels espais de referència de la música popular a les comarques gironines. I, tot i que es va inaugurar a principis del 2000, la nostra joventut no seria la mateixa sense ella. Llarga vida a la Mirona! 

Llegir-ne més
Advertising
Mostra'n més

Comentaris

0 comments