Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right 15 coses que tot gironí ha de fer un cop a la vida

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Girona
© kavalenkava Girona

15 coses que tot gironí ha de fer un cop a la vida

Ets un autèntic gironí? Et posem a prova!

Per Aída Pallarès
Advertising

11. Has anat a Platea

Locals de nit Vida nocturna alternativa Eixample

Platea és una de les discoteques més emblemàtiques de la ciutat, inaugurada l’any 1992, i unes de les parets amb més històries de Girona. Ha canviat de nom trenta mil vegades però per nosaltres sempre serà Platea. La discoteca que ha unit generacions. 

Sunset Jazz
© Jordi Renart

12. Sunset Jazz Club

Bars i pubs Cocteleries Centre

El Sunset Jazz Club és molt més que el local de referència a Girona pels amants del jazz. Ha estat el refugi dels que, de joves, érem més fans de gaudir d'una bona copa amb bona companyia que de la festa grossa. La nostra adolescència no seria la mateixa sense el Sunset. 

Advertising
Fires de Girona 2016
© Carles Palacio i Berta

13. Has anat a Barraques

És una altra cita obligada. Potser no ens agrada cap grup dels que toca i, som, amb diferència, els més grans de la Devesa, però allà estem. I estarem! 

Granja Mora
© Granja Mora i Jordi S.Carrera

14. Recordes la Granja Mora

Tots els que tenim més de 30 anys hi hem celebrat algun bateig, comunió, casament o, com a mínim, passat la tarda fent una bona xocolata calenta. 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising