4 joies amagades de Girona i la Costa Brava

Quatre meravelles amagades del Gironés i la Costa Brava

© And the land is oursCova de s'Infern

Les terres gironines tenen de tot. Bars amagats enmig d'una gorga, coves marines al·lucinants o jardins secrets. Us desvelem quatre joies (més o menys) amagades que ens encanten. Prepareu el mòbil, el hashtag i... a (re)descobrir-les! 

El Vermut

Us imagineu picar quatre tapes o fer un gintònic contemplant la meravellosa cala d'Aiguafreda? Ja podeu deixar de somniar i posar rumb a El Vermut. Un singular 'xiringuito' ideal per fer un bon mos al migdia (sobretot pop a la gallega o salmó marinat) o una copa durant la nit. Podreu relaxar-vos una estona, fer unes fotos impressionants i, de pas, comprovar si com diu el Sunday Times, la d'Aiguafreda és la millor platja del món.

Llegir-ne més
Baix Empordà

El bar de Gorgues de les Escaules

El torrents de la Caula i de Fontanilles conformen unes gorgues força espectaculars. Se us acut un pla millor que (re)descobrir Les Escaules o sopar al restaurant a prop de les gorgues? A mig camí de Boadella i Les Escaules i ben a prop de les gorgues, hi trobem un bar ideal per fer una birra ben fresca amb una banda sonora al·lucinant de fons: la fressa de 30 metres de cascada precipitant-se al sòl. Brutal.

Llegir-ne més
Alt Empordà
Advertising

Els jardins de darrere el monestir

Us imagineu 5.000 metres quadrats de jardí al centre de Sant Feliu de Guíxols? Si us pregunteu com pot ser que no ho conegueu no us estranyeu, perquè aquest magnífic espai verd resta tancat fins aquesta primavera-estiu. Els terrenys compten amb una torre de guaita, una muralla del segle XI, una casa modernista i diversos espais de bosc enjardinats. L’ajuntament ha recuperat recentment aquests antics jardins que van pertànyer als monjos benedictins que vivien segles enrere al Monestir ganxó i l’objectiu és, un cop oberts, que esdevinguin un espai de passeig i contacte amb la natura. Però encara n’hi ha més, en aquests jardins s’hi celebraran exposicions com la del popular “Guíxols Flors”, concerts del Festival de la Porta Ferrada i possibles accions lligades amb el Museu Thyssen. Estigueu al lloro que el compte enrere per la obertura de portes ja està en marxa.

Llegir-ne més
Baix Empordà

Cova de s'Infern

La Cova de s’Infern és, amb diferència, un dels accidents geogràfics més al·lucinants del Cap de Creus. Una experiència al·lucinant. Una roca que, a causa de l’erosió de l’aigua, s’ha anat deformant fins a crear una cova amb una mena de piscina natural dins. Per tant: banyeu-vos-hi i arribareu gairebé al nirvana. El nom, per cert, prové del color rogenc que s’observa a l’aigua quan surt el sol. Per arribar-hi haureu de caminar uns deu minuts des del far. 

 

Llegir-ne més
Alt Empordà
Advertising

Comentaris

0 comments