Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 entrenadores virtuals per posar-se en forma gratis

Consells, idees, rutines d’exercicis... us faran la vida esportiva més fàcil!

Escrit per
Carlota Martí
Publicitat

Prou excuses! Gràcies a Facebook, Youtube o Instagram portar una vida saludable és cada cop més fàcil. Per què? A només un parell de clics tenim esportistes o entrenadores en qui fixar-nos o de qui aprendre per fer esport amb seny! No és postureig! Donen consells útils! Tenim, des de la que ens facilita una rutina d’exercicis, a la que ens motiva quan més ho necessitem però, també, descobrim a la que gairebé és com una amiga amb qui compartir els nostres dubtes. Us recomanem 5 perfils que us pot ser útil seguir!

Anabel Ávila

Anabel Ávila

O Anabel Pump. Així se la coneix a les xarxes. Amb formació en Body Pump i CXWORX, també és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, entrenadora personal nivell 2 i nutricionista esportiva. L’Anabel contagia felicitat amb el seu somriure. Ni el WOD més dur del món li treu! Amant del Crossfit i la dieta Paleo vol animar els altres a cuidar-se i portar una vida més activa, sana i equilibrada. D’ella, podreu aprendre amb els seus Facebook Lives però, també gràcies als seus vídeos de youtube! A nosaltres ens agraden, sobretot, els que se centren en la nutrició. Parla sense embuts i sense filtres sobre el sucre i els aliments ultra processats. I des d’aquí, l’aplaudim! “Em fa feliç saber que l'esforç de la meva feina a les xarxes realment arriba a la gent. I arriba el missatge de superació i de que tots podem. Crec que cada cop és més fàcil entendre a aquella persona que està a l'altre costat de la pantalla gràcies a la improvisació amb la que et dirigeixes en aquestes xarxes. Ara per ara intento respondre a tothom perquè vegin que no sóc jo només la que envia informació cap una banda, si no que hi ha comunicació”, conclou.

On la trobareu?

http://anabelavila.com/

https://www.facebook.com/anabelpump

https://www.instagram.com/anabelpump/

https://www.youtube.com/user/anabelpump

Gym virtual

Gym virtual

Necessiteu un calendari esportiu per saber per on començar i posar una mica d’ordre en la vostra vida? A Gym Virtual us podreu descarregar un calendari per principiants i, un cop superat, el mensual. Darrera de Gym Virtua lhi ha la Patry Jordan. Natural de Girona, és entrenadora i esteticista i s’ha convertit en la coach de milers de persones. “Intento donar solucions a gent que no té temps per anar al gimnàs o, simplement, no hi vol anar. També, a persones que volen compaginar l’esport que fan amb un altre tipus d’exercicis: com alguns que corren i que amb Gym Virtual fan rutines de tonificació”. Jordan creu que fer gimnàstica amb el seu Gym permet estalviar temps i fer esport quan i on vulguem, sense necessitat de material. “Crec que els meus vídeos són didàctics i clars. A més, no només mostren els exercicis sinó que els usuaris poden fer amb mi la rutina completa. Totes les sessions estan pensades per diferents tipus de perfils i, a banda de ser fàcils, no requereixen molt material. La idea és que la gent segueixi uns hàbits de vida saludables i actius, l’objectiu no és només que perdin pes”. Un cop descarregueu el calendari, quan comenceu a fer les rutines que us proposen diàriament al seu canal de Youtube ja formareu part de la comunitat #yopuedocontodo. Hi ha persones que han arribat a perdre més de 25 kg i, per totes les històries, tenen també un apartat de transformacions al web.

On la trobareu?

http://gymvirtual.com/

https://www.facebook.com/gimvirtual/

https://www.instagram.com/gymvirtual_com/

https://www.youtube.com/user/gymvirtual

Publicitat
Isabel del Barrio

Isabel del Barrio

Ballarina, entrenadora personal, triatleta però també amb 2 llicenciatures al sarró i un postgrau a Berkeley... la Isabel del Barrio va engegar On My Training Shoes amb la il·lusió de reinventar-se i crear un espai on compartir la seva passió per l’esport. Un perfil a Instagram, a Facebook, un canal de Youtube, un blog a Women’s Health, un llibre (“Correr es algo más”)... la Isabel comunica a través de diferents eines però sempre amb la idea de compartir i ensenyar exercicis més enllà de mostrar simplement com entrena ella. Sent què són milers els que entrenen al seu costat? “Ja m’agradaria –riu-. Segurament, és una de les influencers que millor utilitza les stories a Instagram. A elles ens connectem i sembla com si entrenéssim plegades. També, comparteix vídeos al seu instagram amb rutines que ens poden anar bé per treballar diferents parts del cos: ens ensenya com fer-les i ens remarca en què ens hem de fixar. “A vegades una foto amb el seu comentari no és suficient per expressar emocions, estats d’ànim o contestar preguntes... m’agrada compartir moments a través d’Instagram stories perquè és més proper e improvisat, més natural. Això sí, al blog sempre està tot molt més detallat: l’objectiu dels exercicis, els músculs que s’hi treballen...”, explica. 

On la trobareu?

http://blogs.womenshealth.es/onmytrainingshoes/

https://www.instagram.com/onmytrainingshoes/?hl=es

https://www.youtube.com/channel/UCUW5c49coGPmDMC1lRcoKEw

https://www.facebook.com/onmytrainingshoes/?fref=ts

Cristina Mitre

Cristina Mitre

És una dona com tu, com nosaltres. Natural 100% i de carn i ossos. Quan la llegim, la veiem o l’escoltem, la sensació és que qui parla és una amiga que, com a nosaltres, li agrada córrer. Va descobrir-ho al 2009 i amb un hashtag -#mujeresquecorren- va acabar per crear una autèntic moviment social. Creu en el poder transformador del running i repeteix una i una altra vegada que posar un peu davant de l’altre, a ella, la va transformar. Quan era directora de la revista Women’s Health va decidir deixar la feina i canviar de rumb. Buscava equilibri, serenitat, calma i poder centrar-se en projectes que l’apassionen. De la mà del seu blog ‘The Beauty Mail’, del seu instagram, canal de youtube i facebook es dedica a explicar històries. Trobem tips sobre bellesa, nutrició o fitness i, parla, molt de córrer. “Mitja marató, consells pràctics”, “Motivació, com matenir-la (per sempre)”, “Cris, que esmorzes?”, són algunes de les últimes entrades al seu blog. Escriu sempre amb un llenguatge senzill, entenedor i des de la pròpia experiència i, totes les seves publicacions són molt didàctiques. Ara, al seu Instagram i Facebook és habitual trobar-hi lives amb convidats especials: en un ens parla de bellesa, en un altre d’entrenament esportiu... 

http://www.thebeautymail.com/

https://www.instagram.com/thebeautymail/

https://www.youtube.com/channel/UCq9Q1Lh4ibpoImNn4lTBbCA

https://www.facebook.com/Crismitre/?fref=ts

Publicitat
Sara Carmona

Sara Carmona

L’alegria personificada. Sinó, mireu el seu ‘Empieza siempre con un arriba” a Youtube: contagia motivació des del segon 1! “Haig de confessar que era “anti” xarxes socials, però al final em vaig veure “obligada” per poder seguir creixent com a professional del sector i poder arribar al màxim número de persones i ajudar-les a que que facin esport i segueixin una vida activa i saludable. Aquesta comunicació la portava fent des de sempre, però en els meus esdeveniments, a l´escola... però si realment volia que el meu missatge arribés a més persones, sí o sí, havia d´obrir-me tots aquests comptes”.

Amb la Míriam García (Go_Miriam) escriuen el blog ‘Doble o Nada’ on parlen de calçat, pulsòmetres, alimentació... ara el que ens té el cor robat i ens sembla molt útil són els tutorials que té a Youtube i que ens expliquen com iniciar-nos a la natació, al running o al mountain bike. És docent, trainer de Nike, coach i entrenadora personal i des de ben petita ha practicat esport. Ara se centra en el triatló, el running i el mountain bike. 

http://blogs.womenshealth.es/doble-o-nada/

https://www.instagram.com/sara.carmona.h/

https://www.facebook.com/sara.carmona.h/?fref=ts

https://www.youtube.com/channel/UCgoQzz5YfG3KhPFbhZBDDLQ

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat