Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right 5 raons per anar a GiModa

5 raons per anar a GiModa

Arriba la setmana de la moda i us donem raons per assistir-hi

Per Aída Pallarès |
Advertising
GiModa
© Pablo Paz GiModa

Torna la Setmana de la Moda gironina. Torna GiModa. Cinc dies, 13 dissenyadors, un munt d'activitats al voltant de la moda i el sector tèxtil, un market i, fins i tot, una pila de 'food trucks'. Us donem cinc raons per per anar-hi. Cinc raons per trencar prejudicis i entendre que la moda és molt més que roba. 

1

Per conèixer nous dissenyadors

L'objectiu de GiModa és fomentar i impulsar la moda gironina. I, per tant, és l'oportunitat ideal per conèixer nous dissenyadors de casa nostra com Josep Abril (dimecres), Pau Esteve, Bella Lola, Sylvia Calvo i Yerse (dijous), Dibba, Núria Serra, Sita Murt i Who (divendres) Pi Et Nau, CarmePuigdevalliPlantéS, Roser Martínez i Celia Vela (dissabte). Si encara no els coneixeu, no oblideu els seus noms perquè en sentirem a parlar. I qui sap, potser en un, dos o tres anys podreu dir allò de "Jo hi era". O sigui: Que no us ho expliquin! 

2

Per evitar ser una 'amancia'

Sí, sí. Una amancia. O dit d'una altra manera: Per evitar formar part de la famosa pàgina de facebook que s'omple de fotos que noies que porten l'arxiconeguda jaqueta groga. Que sí, que tots comprem la roba on podem i volem però el cert és que poques vegades tenim l'oportunitat de comprar roba de joves dissenyadors. I a la Setmana de la Moda podrem gràcies al 'GiModa Market' on hi haurà una sèrie de fashion trucks amb roba i complements fets a casa nostra.

Advertising
3
Food Truck
© Jean-Pierre Thimot

Per la teca

Per més it girls o boys que sigueu o vulgueu ser, no només de moda viu l'home. I per evitar que els acompanyants se sentin més avorrits que certa gent a Ikea, a GiModa tindrem una pila de les propostes gastronòmiques més de moda: les que arriben en un food truck.  Aperitius sibarites i vermut de la mà de 'Can Sibarita', cuina mediterrània amb 'Pebre Negre', fast-food italià amb 'Ca la Frida' i, finalment uns bons gelats de 'Xixuneta'. 

4
House of radon

Per eliminar prejudicis

Per allunyar una vegada per totes el prejudici que envolta, sovint, el món de la moda i adonar-se que de superficial no té res. Que la moda és un univers immens que engloba una pila de coses ho veurem sobretot gràcies a les xerrades i documentals com 'The next Black' de David Dworsky i Victor Kohler, 'Hand made with love in France' de 
Julie Georgia Bernard i els curtmetratges d'Hermína Tyrlovà 'Dues Troques de llana', 'Conte del fil' i 'Conte de la llana'. 

Advertising
5

Perquè és la cita imprescindible pels amants de la moda

Perquè és la cita imprescindible pels amants de la moda. I siguem sincers: a Girona no tenim massa oportunitats de gaudir d'una setmana on els dissenyadors i la moda siguin els protagonistes. Passarel·les, fashion trucks, xerrades, it girls... Necessiteu més raons?

Advertising