Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
GiModa
© Pablo PazGiModa

5 raons per anar a GiModa

Arriba la setmana de la moda i us donem raons per assistir-hi

Escrit per
Aída Pallarès
Publicitat

Torna la Setmana de la Moda gironina. Torna GiModa. Cinc dies, 13 dissenyadors, un munt d'activitats al voltant de la moda i el sector tèxtil, un market i, fins i tot, una pila de 'food trucks'. Us donem cinc raons per per anar-hi. Cinc raons per trencar prejudicis i entendre que la moda és molt més que roba. 

Per conèixer nous dissenyadors

1. Per conèixer nous dissenyadors

L'objectiu de GiModa és fomentar i impulsar la moda gironina. I, per tant, és l'oportunitat ideal per conèixer nous dissenyadors de casa nostra com Josep Abril (dimecres), Pau Esteve, Bella Lola, Sylvia Calvo i Yerse (dijous), Dibba, Núria Serra, Sita Murt i Who (divendres) Pi Et Nau, CarmePuigdevalliPlantéS, Roser Martínez i Celia Vela (dissabte). Si encara no els coneixeu, no oblideu els seus noms perquè en sentirem a parlar. I qui sap, potser en un, dos o tres anys podreu dir allò de "Jo hi era". O sigui: Que no us ho expliquin! 

Per evitar ser una 'amancia'

2. Per evitar ser una 'amancia'

Sí, sí. Una amancia. O dit d'una altra manera: Per evitar formar part de la famosa pàgina de facebook que s'omple de fotos que noies que porten l'arxiconeguda jaqueta groga. Que sí, que tots comprem la roba on podem i volem però el cert és que poques vegades tenim l'oportunitat de comprar roba de joves dissenyadors. I a la Setmana de la Moda podrem gràcies al 'GiModa Market' on hi haurà una sèrie de fashion trucks amb roba i complements fets a casa nostra.

Publicitat
Per la teca
© Jean-Pierre Thimot

3. Per la teca

Per més it girls o boys que sigueu o vulgueu ser, no només de moda viu l'home. I per evitar que els acompanyants se sentin més avorrits que certa gent a Ikea, a GiModa tindrem una pila de les propostes gastronòmiques més de moda: les que arriben en un food truck.  Aperitius sibarites i vermut de la mà de 'Can Sibarita', cuina mediterrània amb 'Pebre Negre', fast-food italià amb 'Ca la Frida' i, finalment uns bons gelats de 'Xixuneta'. 

Per eliminar prejudicis
House of radon

4. Per eliminar prejudicis

Per allunyar una vegada per totes el prejudici que envolta, sovint, el món de la moda i adonar-se que de superficial no té res. Que la moda és un univers immens que engloba una pila de coses ho veurem sobretot gràcies a les xerrades i documentals com 'The next Black' de David Dworsky i Victor Kohler, 'Hand made with love in France' de 
Julie Georgia Bernard i els curtmetratges d'Hermína Tyrlovà 'Dues Troques de llana', 'Conte del fil' i 'Conte de la llana'. 

Publicitat
Perquè és la cita imprescindible pels amants de la moda

5. Perquè és la cita imprescindible pels amants de la moda

Perquè és la cita imprescindible pels amants de la moda. I siguem sincers: a Girona no tenim massa oportunitats de gaudir d'una setmana on els dissenyadors i la moda siguin els protagonistes. Passarel·les, fashion trucks, xerrades, it girls... Necessiteu més raons?

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat