7 llocs per a una cita a Girona

Terrasses amb unes vistes al·lucinants, parcs bucòlics i restaurants on fins i tot els més pagafantes triomfen. Els llocs perfectes perquè la cita sigui tot un èxit

© Maria DiasJardins de la Mercè

Teniu una cita i no sabeu on portar-la? Esteu cansats d'anar a sopar al frankfurt de sempre i als Albéniz després? Nosaltres també. I per això hem fet una llista de set llocs ideals i absolutament idíl·lics per portar la parella o la futura parella. Set dels indrets més romàntics de Girona i un bonus track per si tota la resta falla.

1

Jardins dels Alemanys

El Barri Vell en general és un escenari ideal per a una primera (o segona o tercera o quarta) cita. Però nosaltres proposem els Jardins dels Alemanys per tres motius: Les vistes de Girona són espectaculars, és una barreja ideal entre pintoresc i turístic i, sobretot, quan comença a caure el sol, es tenyeix d'una llum embriagadora. I, per tant, absolutament romàntica. N'hem fet la prova. 

Llegir-ne més
Centre
2

Els Jardins de la Mercè

I dels jardins dels Alemanys passem als de la Mercè. Si Le Bistrot va ser (i encara és) un dels restaurants més romàntics d'una o dues generacions, els més joves tenim els Jardins de la Mercè. És impossible seure a fora, a la terrassa, amb una copa a la mà i que no sorgeixi alguna cosa. I més ara, amb el xiriguinto que han obert. No falla. 

Llegir-ne més
Advertising
3

Room 118

Si, per algun motiu que encara no hem entès, no aconseguiu el vostre propòsit fent una copa o un mos als Jardins de la Mercè poseu rumb al Secret. No falla. D'entrada perquè ofereix una de les millors vistes de la ciutat, serveixen uns còctels a l'alçada de la panoràmica i, a més, és tan 'chic' que, si us va el rotllo, caureu rendits. I, de fet, encara que sigueu els més alternatius de Girona, és difícil que no sorgeixi l'amor (o el que sigui) asseguts als sofàs amb un gintònic a la mà contemplant la ciutat. 

Llegir-ne més
Eixample
4

Passeig Arqueològic

No hi podia faltar. És, possiblement, un dels espais que més ha ajudat a la formació de parelles gironines. I, principalment, per dos motius: perquè és al·lucinant i perquè, com sabem, als gironins ens agrada explicar històries. I mai en un espai tan breu pel que fa a longitud s'hi havien congriat tantes llegendes, entre la realitat i la ficció, com la del fantasma de la jueva Torana, la de la Majordoma, els forats a la muralla de la Guerra del Francès, la muntanya de Montjuïc des d'on ens bombardejaven els francesos, i els seus orígens, la Torre Gironella, el Jardí de la Francesa i, com a cirereta del pastís, la bruixa de pedra de la Catedral. Això sí, és al capvespre quan fins i tot els més pagafantes triomfen. 

Llegir-ne més
Centre
Advertising
5

Parc del Migdia

El Parc del Migdia no és, només, un magnífic espai per jugar amb la mainada o un petit oasi urbà. És, sobretot de cara el capvespre, un indret ideal per a una cita. No cal que aneu al bar, només que porteu un pareo i us asseieu davant del petit llac i desplegueu, llavors sí, totes les armes de seducció. 

Llegir-ne més
Eixample
6

El Pati del Rabí

Quan els gironins volem presumir de ciutat i ja no ens queden monuments per ensenyar (molt) sovint posem rumb al Pati del Rabí. Aquest tranquil bar de copes, situat en un antic edifici de pedra del Call Jueu, és la perfecta barreja entre 'chic' i 'vintage'. I això el converteix, també, en un espai ideal per a una cita. Us demaneu un mojito o un gintònic (tenen una carta força extensa de ginebres), trieu on voleu seure (la terrassa és impressionant) i que comenci l'acció! 

Llegir-ne més
Centre
Advertising
7

Cala Banys

Haureu d'agafar el cotxe però si tot els llocs i bars d'abans han fallat, necessiteu posar rumb a Lloret de Mar. Concretament a Cala Banys, el bar més bonic de la Costa Brava i l'indret ideal per una primera, segona o tercera cita. Fins i tot de dia. Això sí, de nit és absolutament idíl·lic i com a mostra un botó. És a dir, una foto. Cala Banys és inobidable, ja ho veureu.

Llegir-ne més
La Selva

Comentaris

0 comments