Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. Ariadna PM (Ariadna PM)
  Ariadna PM

  Si us agrada la fotografia i, principalment, les comarques gironines, seguiu a l'Ariadna. És una 'iger' amb totes les de la llei i una de les usuaries més habituals del hashtag #inCostaBrava. 

 2. Carles Palacio (Carles Palacio)
  Carles Palacio

  No totes les fotos que en Carles penja al seu Instagram són de Girona, però és un dels joves fotògrafs amb més talent i futur de les comarques gironines. Les fotos són espectaculars, ja ho veureu. 

 3. Costa Brava Pirineu (Costa Brava Pirineu)
  Costa Brava Pirineu

  Costa Brava Pirineu és el compte oficial de la web del mateix nom. El portal turístic on podeu trobar de tot i més sobre el nostre territori. El seu compte d'Instagram és una autèntica passada i, de ben segur que algunes de les fotos #inCostaBrava que comparteixen us alegraran el matí!

 4. Girona Impulsa (Girona Impulsa)
  Girona Impulsa

  La Maria Àngels, de Girona Impulsa, és capaç de veure (i fotografiar) la part més cuqui i hipster de Girona. Seguiu-la si voleu saber on fer un esmorzar o sopar de revista, quines són les botigues 'made in Girona' que cal conèixer o els llocs que cal trepitjar. 

 5. Like Girona (Like Girona)
  Like Girona

  Like Girona fa un recull de les millors fotografies de les comarques gironines etiquetades amb el hashtag del mateix nom. Una bona manera de descobrir els fotògrafs que amaga aquesta xarxa social. 

 6. Racons de Girona (Racons de Girona)
  Racons de Girona

  Seguiu 'Racons de Girona' si voleu descobrir precisament això: llocs desconeguts, cafès espectaculars o zones que cal conèixer. I, a més, veure bones fotos, esclar!

 7. The Gironist (The Gironist)
  The Gironist

  Un altre compte per descobrir racons espectaculars de les comarques gironines. Bones fotos, bons racons. 

 8. Visit Begur (Visit Begur)
  Visit Begur

  No és el compte oficial de l'Ajuntament de Begur, però ho podria ser. Bones fotos d'aquesta vila que pràcticament t'obliguen a agafar el cotxe i optar per passar el cap de setmana en una de les seves meravelloses platges. 

8 comptes d'Instagram sobre Girona que no et pots perdre

Si estàs enamorat de la nostra ciutat, segueix aquests comptes d'Instagram!

Escrit per
Aída Pallarès
Publicitat

Instagram és una de les xarxes socials del moment i un espai ideal per descobrir racons de Girona i la Costa Brava. Hem fet una petita selecció de comptes que heu de seguir si voleu al·lucinar (gairebé) a diari amb algunes fotografies de la nostra terra. En voleu més? Feu un cop d’ull als hashtags #incostabrava i #GironaEmociona.

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat