Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bicicleta
© Kryvenok AnastasiiaBicicleta

8 raons per anar en bici a la feina

Pedalegeu fins l'oficina!

Escrit per
Carlota Martí
Publicitat

8 h del matí. És hora d'anar a treballar? Poseu-vos el casc, agafeu la bossa i pugeu a la bici. Ja sigui vostra o amb la Girocleta, ara cada cop és més fàcil anar pedalejant fins a la feina. Nosaltres som ciclistes d'oficina convençuts i, a banda de per què cuidareu més el planeta, us donem 8 raons perquè us feu dels nostres!

Fer esport

Fer esport

Voleu portar una vida més saludable? Doncs comenceu per modificar petits hàbits quotidians! Si aneu i torneu de la feina en bici, fareu esport gairebé sense adonar-vos-en i posareu el cos a to. No dieu que mai teniu temps d’anar al gimnàs? Doncs amb aquest petit gest ja podreu dir que una mica sí que us moveu! Segons aquest web, amb 12 minuts de bici cremem 84,8 kcal!

Per activar la ment

Per activar la ment

Fa tot just mitja hora que us heu llevat i ja heu fet uns kilòmetres en bici. Bé, no? La vostra amiga de dues rodes us ajudarà a activar-vos a primera hora del matí, moure-us oxigenarà el vostre cervell i això es traduirà en més energia i una ment i un cos més desperts al llarg de tot el dia. Si ens feu cas i comenceu a tenir les millors idees del despatx... volem un tant per cent dels beneficis!

Publicitat
Per oblidar-vos del trànsit

Per oblidar-vos del trànsit

Tant se val si us moveu en moto, en cotxe o en bus... a primera hora del matí la ciutat està impossible: us esperen cues que només faran que estressar-vos just abans d’entrar a la feina. Si agafeu la bici, us n’estalviareu unes quantes! Tot i que cada cop som més els que pedalegem, pels carrils encara es circula sense problemes. Feu el càlcul perquè és possible que arribeu abans a l’oficina sobre dues rodes que sobre quatre!

Per fer amics

Per fer amics

Us creueu cada dia a les 8:30 h del matí, un va de pujada i l’altre de baixada, tots dos porteu casco, mai creueu en vermell... sens dubte esteu fets l’un per l’altre! Amb sort potser un dia coincidiu en un semàfor i us atreviu a dir-vos alguna cosa. També hi ha aquell altre que sempre us marca el ritme, us permet anar a rebuf sense patir gaire i us ajuda a saber quan sou a temps de creuar un semàfor en taronja.

Publicitat
Per desenganxar-vos del mòbil
© oatawa

Per desenganxar-vos del mòbil

Seieu al bus o al cotxe i és inevitable. Trigueu menys d’un segon en treure el mòbil de la bossa per posar-vos a mirar qualsevol tonteria: Instagram, Facebook, Twitter... si necessiteu fer teràpia antiaddició al mòbil, la bici us pot ajudar. Almenys us assegurareu que mentre pedalegeu amb les mans al manillar, el telèfon estarà ben guardat a la butxaca!

Per fer-vos més forts
© Wikipedia

Per fer-vos més forts

Ara, també fareu un altre tipus d'amics: aquells que us miren cada dia amb cara de desaprovació perquè li tenen un odi profund a les bicis i estan farts que cada any apareguin nous carrils. A força de veure'ls cada dia enfortireu la ment i l'esperit! Que no us facin arronsar-vos, seguiu pedalejant al vostre ritme i feu camí fins a l'oficina.

Publicitat
Per descobrir la ciutat i gaudir del bon temps
© Leonid Andronov

Per descobrir la ciutat i gaudir del bon temps

Aprofiteu que Girona té un temps agradable pràcticament tot l’any! Sí, potser hi ha un parell de dies en què la pluja i els núvols fan acte de presència però la resta... el sol és qui ens fa companyia. Anant en bici fugireu d’espais tancats i us deixareu banyar del tot per la llum. A més, descobrireu els carrers i els racons de la ciutat des d’un nou punt de vista i sereu més conscients de com és i com s’estructura Girona!

Perquè tot suma

Perquè tot suma

#CommutesCount. Us sona? Si la resposta és que sí, sou uns malalts de l’Strava. Aquesta aplicació, pensada per esportistes, ens permet registrar tots els kilòmetres que sumem quan sortim a córrer, a nedar o en bici. Però, també, és com una xarxa social. Vaja que podem espiar què fa l’amic o el veí de torn. Aquesta setmana sembla que farà més kilòmetres que vosaltres? Registreu les anades i vingudes a la feina: els ‘commutes’ vaja, perquè tot suma! 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat