Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Cala Vallpresona

Cala Vallpresona

Què fer, Rutes i passejades Baix Empordà
Cala Vallpresona
Cala Vallpresona

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Es tracta d’una platja simplement intocada i des d’on no s’hi albira cap construcció humana. Tan senzill i extraordinari com això. Per arribar-hi, cal conduir per la carretera endimoniada que enllaça Sant Feliu de Guíxols amb Tossa de Mar després de 360 revolts, i estar pendents d’un rètol que indica el trencant de baixada. No hi podrem accedir en cotxe, però es pot deixar fàcilment aparcat a la vora de la carretera. A partir d’aquí, haurem de baixar una bona estona a través del bosc: oblideu-vos de l’estil 'bohemian beach' i calceu-vos unes bones sabates per caminar per la muntanya. L’esforç, però, val molt la pena.

A ple agost, hi podeu trobar dos o tres persones en una platja de còdols d’uns 200 metres. És nudista i tremendament estranya pel seu silenci, la manca total de referents humans i perquè, malgrat l’absència total de serveis, es manté prou neta, segurament perquè només gent amb força consciència mediambiental es pega la matada d’arribar-hi. Si tanta soledat us sembla excessiva, continueu un tros més en cotxe i hi trobareu la Cala del Senyor Ramon, que també està apartada però és de millor accés si dueu criatures o gent gran.

Per Esperança Padilla

Publicat

Detalls

Adreça Avinguda Vila de Blanes, s/n. Santa Cristina d'Aro 17246
Santa Cristina d'Aro

Transport Per arribar-hi en cotxe: Agafeu la carretera de Tossa de Mar a Sant Feliu de Guíxols, la GI-682. A uns quatre quilòmetres de Tossa, trobareu un cartell que senyalitza la platja. Aparqueu i camineu a peu uns deu minuts.
També t'agradarà