Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cala Vallpresona

  • Què fer
  • Baix Empordà
Cala Vallpresona
Cala Vallpresona
Publicitat

Time Out diu

Es tracta d’una platja simplement intocada i des d’on no s’hi albira cap construcció humana. Tan senzill i extraordinari com això. Per arribar-hi, cal conduir per la carretera endimoniada que enllaça Sant Feliu de Guíxols amb Tossa de Mar després de 360 revolts, i estar pendents d’un rètol que indica el trencant de baixada. No hi podrem accedir en cotxe, però es pot deixar fàcilment aparcat a la vora de la carretera. A partir d’aquí, haurem de baixar una bona estona a través del bosc: oblideu-vos de l’estil 'bohemian beach' i calceu-vos unes bones sabates per caminar per la muntanya. L’esforç, però, val molt la pena.

A ple agost, hi podeu trobar dos o tres persones en una platja de còdols d’uns 200 metres. És nudista i tremendament estranya pel seu silenci, la manca total de referents humans i perquè, malgrat l’absència total de serveis, es manté prou neta, segurament perquè només gent amb força consciència mediambiental es pega la matada d’arribar-hi. Si tanta soledat us sembla excessiva, continueu un tros més en cotxe i hi trobareu la Cala del Senyor Ramon, que també està apartada però és de millor accés si dueu criatures o gent gran.

Escrit per
Esperança Padilla

Detalls

Adreça
Avinguda Vila de Blanes, s/n. Santa Cristina d'Aro 17246
Santa Cristina d'Aro
Transport
Per arribar-hi en cotxe: Agafeu la carretera de Tossa de Mar a Sant Feliu de Guíxols, la GI-682. A uns quatre quilòmetres de Tossa, trobareu un cartell que senyalitza la platja. Aparqueu i camineu a peu uns deu minuts.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà