Un any més, torna la campanya del bacallà i el peixopalo! Quan arriba la Quaresma el bacallà s’incorpora (encara més) a les nostres taules el bacallà, un aliment molt important durant segles i a l’actualitat. A través del port de Sant Feliu de Guíxols es va introduir, a la zona del Baix Empordà, el peixopalo (bacallà sec). Un alument molt apreciat per mariners i tapers durant el segle XIX. Avui, recuperat i reinterpretat dins les nostres cuines, torna a la taula amb tot el sabor d’un plat de tota la vida que ens desperta els sentits. Els restaurants que formen part de la campanya són: Les Dunes, Can Nadeu, Can Pope, Can Toni Covas, Casa Teva, Cau del Pescador, Culture, El Ginjoler, La Gaviota, La Pansa, La Proa, Marabú, Murià, Nit i Dia i Sant Pol.
Campanya Gastronòmica Bacallà & Peixopalo
Time Out diu
Detalls
- Adreça
Discover Time Out original video