Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Campanya Gastronòmica: Fideus a la cassola de Tossa de Mar 2017

  • Què fer, Activitats gastronòmiques
Publicitat

Time Out diu

Hi ha mil i una maneres de fer uns fideus a la cassola. I ho podrem comprovar a la vuitena edició d’aquesta campanya gastronòmica. Durant tot el mes de juny, 15 restaurants de Tossa de Mar oferiran un menú de tres plats amb un entrant, un plat principal de fideus a la cassola (podreu escollir entre dues varietats), postres i begudes.

Aquestes són algunes de les receptes: fideus a la cassola amb cloïsses i escamarlans; amb calamar, sèpia de Tossa i escórpora; amb cabra de mar; amb sèpia i carxofes confitades; amb costella ibèrica i ceps; fideus negres amb calamarsets i cloïsses; fideus de “senyorito”; fideus mar i muntanya a la cassola; fideus amb lluerna; amb marisc; amb verdures de temporada; amb botifarra; amb llamàntol i cloïsses; fideus a la brasa de carbó....

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà