Carnaval de la Costa Brava Sud 2017

Què fer
Carnaval
© inelle Carnaval

Torna el Carnaval de la Costa Brava Sud 2017, un projecte de les tres viles engegat l’any 2012, que se celebrarà entre el 24 de febrer i l’11 de març. L’objectiu? promocionar conjuntament els carnavals i, en especial, les desfilades de carrosses i comparses.  

Blanes: La tarda del dissabte 25 de febrer els més petits podran fer diferents tallers i saltar amb els inflables, mentre que els més grans gaudiran del Laser Combat. Finalment, hi haurà un espectacle de música, rumba i ball per a tots els públics a càrrec de Dantuvi amb la Canalla, i tota la canalla podrà desfilar i participar en el II Concurs de Disfresses Infantils. Després tindrà lloc un sopar popular a base de botifarra amb seques i concerts. El cicle festiu a Blanes es tancarà l’endemà diumenge, amb la multitudinària Rua de Carnaval. La sortida es farà com sempre, des de la Plaça de l’Escorxador a les 17 h. 

Lloret de Mar: El Concurs de Disfresses al Lloc de treball, que ja es una referència a Lloret i compta amb carrers totalment tematizats, començarà a ambientar de Carnaval la vila de Lloret a les 19 h del dia 24 amb l’arribada el rei Carnestoltes. Dissabte Lloret organitza un dels actes més esperats del Carnaval: el concurs de disfresses al carrer. La Gran Rua de Carnaval serà, com cada any, dissabte 25, a les 16 h, i diumenge 26, a les 12 h, i recorrerà el passeig marítim i l’avinguda de Just Marlés fins a acabar al final de l’avinguda del Rieral. 

Tossa de Mar: Dissabte 25 tindrà lloc la XXI cursa de disfresses a partir de les 12:00h. El divendres 10 de març, començarà la ja popular “Ressaca del Carnaval”. Finalment, el dissabte 11 de març serà el gran dia pel Carnaval a Tossa. Amb  activitats que es realitzaran al matí com el concurs de disfresses al lloc de treball, el concurs de disfresses al carrer i la cercavila carnavalesca on recorreran diferents indrets de la vila per ambientar el poble. A partir de les 16:30h, donarà el tret de sortida la Gran Rua de La Ressaca del Carnaval. La jornada finalitzarà amb el Concurs de Coreografia “Sambòdrom” al pavelló municipal. 

Publicat

LiveReviews|0
1 person listening