Christmas Market 2016

Què fer, Mercats i fires
Christmas Market
© Ekaterina Pokrovsky Christmas Market

Un mercat 'chic' ple de complements nadalencs

Un entorn màgic, dos dies i una pila d'expositors. Després de l'èxit de l'Spring Market, arriba el Christmas Market. Un mercat 'chic' que farà les delícies dels fanàtics del Nadal, d'aquells que a principis de desembre ja desitgen teletransportar-se al Regne Unit.

Al Christmas Market gironí hi podrem trobar, entre d'altres coses, antiguitats franceses, coses handmade, complements nadalencs, flors, productes gurmet de les comarques gironines i, fins i tot, articles per als més petits. Un mercat que és molt més que un mercat convencional. Entrada lliure.

El Christmas Market del 2016 comptarà amb paradetes de Trementina Lab, el Taller de Laura Bartra, Perfums Estètica, Tot Dolç, Meral·la, Made with love, Chic & Paper, Antiques Corner, Massegur, Blame Eugenia, la Fotocoach, A... Bijoux, Always Summer, 5 de 6. Roosik & Co i molt més. A més, hi haurà un Candy Bar, una zona de degustacions gurmet del König i una pila de tallers per aprendre a fer un centre de Nadal o mantenir les joies igual que el primer dia, entre d'altres. 

Publicat

LiveReviews|0
1 person listening