Què feu els dilluns al vespre? Els de Mas Pi ens proposen una activitat #foodie que farà les delícies dels que estan convençuts que 'som el que mengem'. Es tracta d'uns tastos de vins i verdures 100% biodinàmics, guiats per experts en agricultura ecològica i/o biodinàmica. L'objectiu? Compartir i aprendre coses sobre el camp, la producció agrícola, la consciència ecològica, la cuina… Els de Mas Pi han passat del popular 'som el que mengem' a 'som el que sembrem: la salut i la cuina comencen al camp'. La primera edició tindrà lloc el dilluns 7 de novembre i comptarà amb la Maria, la productora de Can Morral del Molí, una finca d'agricultura ecològica dedicada durant segles al cultiu de la vinya i la oliva, amb reserva de fauna salvatge i que pertany a la denominació d'orígen Penedès.
Cicle 'Dilluns de vi i verdures'
Time Out diu
Uns tastos de vins i verdures 100% biodinàmics
Detalls
- Adreça
- Horaris
- De 20 a 22 h
Discover Time Out original video