0 M'encanta
Guarda-ho

El cap de setmana ideal

Les millors propostes de Girona per esprémer al màxim el cap de setmana

Sònia Gómez

En aquesta guia trobareu les millors propostes pel cap de setmana. Festivals, cinema, teatre, concerts... Ja sigueu dels que planifiquen per avançat i agenda en mà o dels que improvisen a última hora, aquí trobareu idees fresques per aquests dos dies. Us espera un cap de setmana increïble!

Exposició Gènesi. Sebastião Salgado

L'exposició 'Gènesi' del mestre Sebastião Salgado arriba a Girona. Una mostra que busca els orígens del món i del planeta que habitem. Un món que ha evolucionat durant milers d'anys abans de veure's enfrontat al ritme de la vida moderna. A través de la seva obra i trajectòria fotogràfica i ideològica, el fotògraf planteja una revisió urgent de la relació entre l'ésser humà i el planeta on viu.  La mostra, que es podrà veure a Girona fins a mitjans de 2017, presenta fotografies de paisatges, animals i persones allunyades del món modern: regions vastes i remotes, intactes i en silenci, on la natura continua regnant. Espais on ens poden nodrir de l'esplendor de les regions polars, els boscos i les sabanes tropicals, els deserts abrasadors, les muntanyes dominades per glaceres i les illes solitàries. Un mosaic increïble on la natura s'expressa en tota la seva grandesa. Les fotografies de 'Gènesi' aspiren a revelar aquesta bellesa i representen un homenatge a la fragilitat d'un planeta que tots tenim el deure de protegir.  L'obra sencera de Salgado, de fet, ofereix importants crítiques de la modernitat i l'estètica fotogràfica serveix per qüestionar les prioritats econòmiques i socials que dirigeixen el món contemporani. 

CaixaForum - Fontana d'Or Fins al Dilluns 6 març 2017

XVI Biennal del Pessebre Català

El pessebrisme és un costum molt arrelat a Catalunya que es remunta al segle XIV. Per acostar-vos a aquest tipus de representacions religioses, Girona acull fins el 2 de febrer la XVI Biennal del Pessebre Català. Una mostra de diorames de les diferents associacions que formen part de la Federació Catalana de Pessebristes. Enguany la mostra inclou un total de 16 diorames elaborats expressament per celebrar el centenari dels 'Pastorets' de Folch i Torres.

Plaça del Vi Fins al Dijous 2 febrer 2017

Comentaris

0 comments