0 M'encanta
Guarda-ho

Els millors festivals del 2016

Des de l'Strenes fins al Milestone o el Temporada Alta, aquí trobaràs les cites imprescindibles per gaudir de la cultura a les comarques gironines

Carabosse, Temporada Alta

Girona s'ha convertit en una autèntica ciutat de festivals. Perquè no us en perdeu cap, aquí teniu els festivals més importants de les comarques gironines de música, cinema, teatre o art.

Festival Strenes 2017

El primer lloc on van els artistes amb un disc acabat de sortir del forn és al Festival Strenes. Els nous àlbums, projectes i gires dels músics catalans tenen una primera cita en aquest festival nascut l'any 2013 i que es desenvolupa en diferents espais de la ciutat. El festival s'ha convertit en una cita de referència per a les veus del panorama musical català. Ja siguin grups de llarga trajectòria o bé artistes emergents, l'Strenes obre les seves portes a tots aquells músics que s'hi vulguin estrenar. En l'edició del 2017 participaran, de moment, Els Amics de les Arts, Blaumut, Julieta Venegas, Miquel Abras, Maria Arnal i Marcel Bagès. La resta de la programació se sabrà a finals de gener. Estigueu atents! 

Llegir-ne més
Teatre Municipal Dimarts 28 març 2017 - Diumenge 30 abril 2017

Festival In-Somni 2017

Pop, rock, punk i músiques modernes comparteixen el cartell de l'In-Somni, el festival de música independent de Girona. La iniciativa acull actuacions de nous talents i veus conegudes amb el repte de descobrir al públic potents avantguardes sonores. Entre els artistes que trepitjaran ella 14ª edició del festival, seran: El Último vecino, The Toy Dolls, Holy Bouncer, El Drogas (excantant de Barricada), Gringo Star i Crim, l'esperança punk de casa. La resta de cartell se sabrà més endavant. 

Llegir-ne més
La Mirona Dijous 8 juny 2017 - Diumenge 11 juny 2017

Festival Castell de Peralada 2017

La cita clàssica de l'estiu tornarà a omplir el conjunt medieval i els seus jardins els mesos de juliol i agost. Història i prestigi identifiquen a Peralada, tant per les seves propostes artístiques com per l’excepcionalitat del marc on es desenvolupa. Per a l'edició d'enguany no es quedaran curts i ja tenim una confirmació: El 28 de juliol el festival presentarà 'La Bella i la Bèstia' del Malandain Ballet Biarritz, amb direcció artística de Thierry Malandain, i l’Orquesta Sinfónica de Euskadi. Música de Piotr Ilitx Txaikovski.  La resta de programació, ben aviat. Estigueu atents!

Llegir-ne més
Castell de Peralada Dissabte 1 juliol 2017 - Dijous 31 agost 2017

46è Festival de Cadaqués

La cantant Rosario i el mític Gregory Porter, un dels grans referents del Jazz Vocal de la dècada, són els dos primers noms del 46è Festival de Cadaqués.   El Festival Internacional de Música de Cadaqués, amb més de 45 anys d'existència, ha estat i és una simbiosi entre música i cultura. Un certamen que ha acollit centenars de figures musicals, nacionals i internacionals, de gran èxit. Amb els anys el festival ha anat obrint a diferents estils musicals fins a esdevenir un amalgama de tendències.   

Llegir-ne més
Sa Conca Divendres 4 agost 2017 - Dimarts 15 agost 2017

Comentaris

0 comments