0 M'encanta
Guarda-ho

Els millors festivals del 2016

Des de l'Strenes fins al Milestone o el Temporada Alta, aquí trobaràs les cites imprescindibles per gaudir de la cultura a les comarques gironines

Carabosse, Temporada Alta

Girona s'ha convertit en una autèntica ciutat de festivals. Perquè no us en perdeu cap, aquí teniu els festivals més importants de les comarques gironines de música, cinema, teatre o art.

Festival NEU! 2017

Qui diu que els festivals han de ser a ple estiu? Un any més, la sala La Mirona acollirà el Festival no internacional de Música i altres Arts, el NEU! Un dia ple de música independent, cultura i bon rotllo. Els artistes que participen enguany al certamen són el duo barceloní Za!, El Petit de Cal Eril, Cala Vento, Xebi SF, Leonmanso, Autodestrucció, Pavvla i Caballo Ganador. Una autèntica marató musical que començarà a les 18.30 h de la tarda i acabarà a les quatre de la matinada.

Llegir-ne més
Dissabte 21 gener 2017

Festival Girona Sona 2017

Comença el compte enrere per la primer edició del Girona Sona, el festival més punk de la ciutat. Dos dies plens de rock, punk, folk, OI! i hardcore. El certamen, que tindrà lloc els dies 3 i 4 de febrer a la Mirona de Salt, comptarà amb: Los Gatillazo, The Exploited, Lendakaris Muertos, Lion’s Law, Kop, Rude Pride, Desakato, Non Servium, The Anti-Patiks, Joey Cape i Dani Llamas. A més, també hi haurà un concert acústic gratuït al Teatre de Bescanó.

Llegir-ne més
La Mirona Divendres 3 febrer 2017 - Dissabte 4 febrer 2017

Festival In-Somni 2017

Pop, rock, punk i músiques modernes comparteixen el cartell de l'In-Somni, el festival de música independent de Girona. La iniciativa acull actuacions de nous talents i veus conegudes amb el repte de descobrir al públic potents avantguardes sonores. Entre els artistes que trepitjaran ella 14ª edició del festival, seran: El Último vecino, The Toy Dolls, Holy Bouncer, El Drogas (excantant de Barricada), Gringo Star i Crim, l'esperança punk de casa. La resta de cartell se sabrà més endavant. 

Llegir-ne més
La Mirona Dijous 8 juny 2017 - Diumenge 11 juny 2017

Black Music Festival 2017

El millor blues, jazz i soul del moment aterra a Girona del 2 al 19 de març amb el Black Music Festival. En la seva 16a edició, el festival porta a la ciutat grans noms del gènere com Gloria Gaynor, Charlie Winston, Aurora & The Betrayers, Little Pepe, Jalen n'Gonda, Howlin'Dogs, Malaka Youth, Eduard Gener, Electro Deluxe, The Suffers i Chinese Man. A més, continuarà expandint-se a altres ciutats com Barcelona, Reus i Perpinyà. Més endavant, la resta de novetasts. 

Llegir-ne més
Auditori de Girona Dijous 2 març 2017 - Diumenge 19 març 2017

Festival Castell de Peralada 2017

La cita clàssica de l'estiu tornarà a omplir el conjunt medieval i els seus jardins els mesos de juliol i agost. Història i prestigi identifiquen a Peralada, tant per les seves propostes artístiques com per l’excepcionalitat del marc on es desenvolupa. Per a l'edició d'enguany no es quedaran curts i ja tenim una confirmació: El 28 de juliol el festival presentarà 'La Bella i la Bèstia' del Malandain Ballet Biarritz, amb direcció artística de Thierry Malandain, i l’Orquesta Sinfónica de Euskadi. Música de Piotr Ilitx Txaikovski.  La resta de programació, ben aviat. Estigueu atents!

Llegir-ne més
Castell de Peralada Dissabte 1 juliol 2017 - Dijous 31 agost 2017

Festival Strenes 2017

El primer lloc on van els artistes amb un disc acabat de sortir del forn és al Festival Strenes. Els nous àlbums, projectes i gires dels músics catalans tenen una primera cita en aquest festival nascut l'any 2013 i que es desenvolupa en diferents espais de la ciutat. El festival s'ha convertit en una cita de referència per a les veus del panorama musical català. Ja siguin grups de llarga trajectòria o bé artistes emergents, l'Strenes obre les seves portes a tots aquells músics que s'hi vulguin estrenar. En l'edició del 2017 participaran, de moment, Els Amics de les Arts, Blaumut, Julieta Venegas, Miquel Abras, Maria Arnal i Marcel Bagès. La resta de la programació se sabrà a finals de gener. Estigueu atents! 

Llegir-ne més
Teatre Municipal Dissabte 25 març 2017 - Diumenge 30 abril 2017

Comentaris

0 comments