0 M'encanta
Guarda-ho

Els millors festivals del 2016

Des de l'Strenes fins al Milestone o el Temporada Alta, aquí trobaràs les cites imprescindibles per gaudir de la cultura a les comarques gironines

Carabosse, Temporada Alta

Girona s'ha convertit en una autèntica ciutat de festivals. Perquè no us en perdeu cap, aquí teniu els festivals més importants de les comarques gironines de música, cinema, teatre o art.

Festival Castell de Peralada 2017

La cita clàssica de l'estiu tornarà a omplir el conjunt medieval i els seus jardins els mesos de juliol i agost. Història i prestigi identifiquen a Peralada, tant per les seves propostes artístiques com per l’excepcionalitat del marc on es desenvolupa. Per a l'edició d'enguany no es quedaran curts i ja tenim una confirmació: El 28 de juliol el festival presentarà 'La Bella i la Bèstia' del Malandain Ballet Biarritz, amb direcció artística de Thierry Malandain, i l’Orquesta Sinfónica de Euskadi. Música de Piotr Ilitx Txaikovski.  La resta de programació, ben aviat. Estigueu atents!

Llegir-ne més
Castell de Peralada Fins al Dijous 31 agost 2017

46è Festival de Cadaqués

La cantant Rosario i el mític Gregory Porter, un dels grans referents del Jazz Vocal de la dècada, són els dos primers noms del 46è Festival de Cadaqués.   El Festival Internacional de Música de Cadaqués, amb més de 45 anys d'existència, ha estat i és una simbiosi entre música i cultura. Un certamen que ha acollit centenars de figures musicals, nacionals i internacionals, de gran èxit. Amb els anys el festival ha anat obrint a diferents estils musicals fins a esdevenir un amalgama de tendències.   

Llegir-ne més
Sa Conca Divendres 4 agost 2017 - Dimarts 15 agost 2017

Comentaris

0 comments