Festival Cap Roig 2017

Què fer, Concerts
Sílvia Pérez Cruz

28 concerts, artistes nacionals i internacionals de primer nivell i un marc incomparable: torna el Festival Cap Roig!

Cap Roig torna a vestir-se de llarg. En un marc incomparable, amb els jardins i el castell com a paisatge de fons i la música per banda sonora d'aquestes nits d'estiu, trobaràs moltes propostes que seran imprescindibles i que van del pop a l'òpera, passant per l'indie o el rock amb vocació d'arribar al gran públic. 

Una de les grans estrelles enguany és Andrea Bocelli (16 d'agost), la veu lírica amb més discos venuts fins al moment. Anastacia (14 de juliol) portarà tota la seva potència i espectacularitat als jardins de Cap Roig, mentre que la guayadora de 9 Grammys Norah Jones (29 de juliol) posarà tota la subtilesa al servei de les cançons. Ben Harper (14 d'agost) i Passenger (15 de juliol) presentaran els seus nous treballs i la mítica banda Pretenders (22 de juliol) faran també parada a la Costa Brava. 

Estopa (30 de juliol), India Martínez (3 d'agost), Iván Ferreiro (7 d'agost) o Sidonie (10 d'agost) s'estrenaran en aquest festival; i grups com Blaumut (28 de juliol) i Els Amics de les Arts (2 d'agost) també presentaran les seves últimes referències. La cantant empordanesa Sílvia Pérez-Cruz (31 de juliol) interpretarà 'Vestida de nit', cançons noves i d'altres antigues, acompanyada d'un quintet de corda i amb un color diferent. 

Les entrades es posaran a la venda a partir del dia 20 de març a les 10h. 

Per Albert Martí

Publicat

Lloc web de l'esdeveniment http://caproigfestival.com/
LiveReviews|0
1 person listening