Festival Internacional del Circ de Figueres

Què fer, Festivals
 Festival Internacional del Circ
© Festival Internacional del Circ

El festival de circ més important del país

El penúltim cap de setmana de febrer la gran carpa de 360º s'instal·larà a Figueres i la ciutat tornarà a ser l'escenari de l'únic festival internacional del circ del nostre país. Un certamen que comptarà amb més artistes (88!) que mai, i procedents d'11 països diferents, oferint 24 atraccions totalment inèdites a Europa i un total de 17 disciplines circenses diferents. La programació està marcada per una gran quantitat de troupes: de les 24 atraccions, 9 són grupals, realitzades per col·lectius d’entre 4 a 20 artistes, el predomini d'artistes xinesos (39), russos (18) i etíops (10) i, també, la important presència d’atraccions llatinoamericanes: de Mèxic (2), Perú (1), Xile (2) i El Salvador (1). 

Entre les principals atraccions d'enguany podrem veure, per exemple, alguns dels números guanyadors dels festivals de circ de Moscou, Odessa (Ucraïna), Wuhan (Xina) o Shijiazhuang (Xina). O la jove equilibrista Vladyslava Naraieva,  de només 14 anys. A més, la Troupe Addis Africa, presentaran en primicia un número de doble màstil i planxa coreana. 

El xilè Gino Valentino oferirà un espectacle que fusiona el 'break dance' i el contorsionisme i  Marco Antonio deixarà els espectadors amb un pam de nas amb la seva destresa amb el hula hop.

Publicat

LiveReviews|0
1 person listening