Girona 10

Què fer
Girona 10
© David Borrat Girona 10

Atureu màquines! Del 27 al 29 de gener, Girona serà un aparador viu i ple d’activitats amb més de 8000 places d'allotjament, restauració, altres propostes per només 10 euros i una nova iniciativa: la Nit 10. 

En aquesta edició s’oferiran places, com sempre previ sorteig, en les dues categories originals: 1.440 places hoteleres (720 premis) i 6.642 àpats (3.321 premis) pel mòdic preu de 10€ per persona. Enguany, a més, els cinemes oferiran dues entrades per 10 euros durant tot el cap de setmana.  A més, tretze establiments oferiran, dins de la franja horària que cada local decideixi, la promoció de dues copes de la varietat que ells vulguin (gintònics, combinats, còctels especials, etc) a un total de 10 euros. 

Les activitats que completaran el cap de setmana Girona 10 seran, per exemple, les visites guiades Game of Girona Experience, on els participants podran conèixer totes les intimitats del rodatge de la sisena temporada de 'Joc de Trons' a Girona en forma de recorregut pels racons més emblemàtics de la ciutat.  També hi haurà tallers gastronòmics en anglès per a endinsar-nos en la cultura escocesa, un circuit d’habilitats amb bicicletes sense pedals, tastets gastronòmics al Mercat del Lleó, visites tematitzades nocturnes a la Catedral, concerts i la 2a cursa de Carnestoltes entre d'altres. També hi haurà portes obertes als museus i principals equipaments culturals de la ciutat. 

Inscripcions: El període per a inscriure’s s’ha obert avui mateix a les 12h a la web www.girona10.net i es tancarà el dia 16 de gener a les 23.59 h. 

Els restaurants que participen a aquesta edició de Girona10 són: +Cub, Amaranta, Amici, Bau Bar, Bodega, Boira, Brots de Vi, Bubbles Gastrobar, Les Voltes de Bescanó, Cuida't, Can Veí de Sarrià, Can Gervasi d'Aiguaviva, DO Taverna Catalana, Dúplex, El 9Burg, El Museu del Vi, El Pati de Can Marc, El Pou de Bellsolà, El racó de Fontajau, Els Jardins de la Mercè, Girum, Jim's, Kick-off, La poma, La font del gat, La Riba, La taverna de l'Abat, L'arcada, L'exquisit, Mizuna Thai, Nepptú, La Gioia, Ocells Perduts de Sant Gregori, Can Blanco de Sant Julià de Ramis, Joan Vicens de L'Avellaneda, Rústik, Sargantana, Savoy, Shan Fried Chicken, Tips Masia Urbana, Umai, Vim, Vinil, Bescuit i La Rosaleda. 

Publicat

Lloc web de l'esdeveniment https://www.girona10.net
LiveReviews|0
1 person listening