III Festival de Rumba i Música Catalana

Què fer
Els Catarres
© marta mas Els Catarres

El festival tindrà lloc en plena Festa Major d’estiu, del 28 al 30 de juny, a diferents emplaçaments de

Arriba el festival de Rumba i Música Catalana de Tossa de Mar amb una pila d’activitats gratuïtes i per a tota la família com concerts de Catarres, Doctor Prats, cercaviles rumberes, classes de ball, fira del disc de vinil, cinema a la fresca i molt més.  

Aquest és el programa: Les activitats començaran el dijous 28 de juny a les 10:00h. al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer amb la fira del disc de vinil de la rumba i música catalana fins les 20:00h. A les 17:00h, i amb sortida a l’Avinguda Catalunya, es farà una cercavila rumbera de benvinguda. A les 20:15h. hi haurà el primer concert a l’Av. Catalunya: serà Landry el Rumbero i estarà adreçat al públic infantil. A les 22:00h. es projectarà el documental dedicat a Rumba Tres “De ida y vuelta”; i a les 23:00h. hi haurà concert de Sabor de Gràcia, presentant el seu nou disc “Sabor a Peret”.

El divendres 29 de juny es tornarà a començar a les 10:00h. amb la fira del disc al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer. A les 18:45h. es faran classes de ball de rumba catalana a la Plaça d’Espanya. I a partir de les 20:30h. hi haurà l’actuació a la Platja Gran de Dj Solde i, seguidament, a les 22:30h, concert dels Catarres, presentant el seu nou disc “Fins que arribi l’alba”.

I finalment dissabte 30 de juny, les activitats també començaran a les 10:00h. amb la fira del disc al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer. I a partir de les 20:30h. hi haurà l’actuació a la Platja Gran de Pelat Pelut, a les 22:00h. de Porto Bello, millor grup revelació per la Revista Enderrock, i, seguidament, a les 23:30h, concert de Doctor Prats, presentant el seu nou disc “Venim de lluny”.

Publicat

LiveReviews|0
1 person listening