III Festival de Rumba i Música Catalana

Què fer Tossa de Mar , La Selva Dijous 28 juny 2018 - Dissabte 30 juny 2018
III Festival de Rumba i Música Catalana
© marta mas Els Catarres

El festival tindrà lloc en plena Festa Major d’estiu, del 28 al 30 de juny, a diferents emplaçaments de

Arriba el festival de Rumba i Música Catalana de Tossa de Mar amb una pila d’activitats gratuïtes i per a tota la família com concerts de Catarres, Doctor Prats, cercaviles rumberes, classes de ball, fira del disc de vinil, cinema a la fresca i molt més.  

Aquest és el programa: Les activitats començaran el dijous 28 de juny a les 10:00h. al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer amb la fira del disc de vinil de la rumba i música catalana fins les 20:00h. A les 17:00h, i amb sortida a l’Avinguda Catalunya, es farà una cercavila rumbera de benvinguda. A les 20:15h. hi haurà el primer concert a l’Av. Catalunya: serà Landry el Rumbero i estarà adreçat al públic infantil. A les 22:00h. es projectarà el documental dedicat a Rumba Tres “De ida y vuelta”; i a les 23:00h. hi haurà concert de Sabor de Gràcia, presentant el seu nou disc “Sabor a Peret”.

El divendres 29 de juny es tornarà a començar a les 10:00h. amb la fira del disc al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer. A les 18:45h. es faran classes de ball de rumba catalana a la Plaça d’Espanya. I a partir de les 20:30h. hi haurà l’actuació a la Platja Gran de Dj Solde i, seguidament, a les 22:30h, concert dels Catarres, presentant el seu nou disc “Fins que arribi l’alba”.

I finalment dissabte 30 de juny, les activitats també començaran a les 10:00h. amb la fira del disc al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer. I a partir de les 20:30h. hi haurà l’actuació a la Platja Gran de Pelat Pelut, a les 22:00h. de Porto Bello, millor grup revelació per la Revista Enderrock, i, seguidament, a les 23:30h, concert de Doctor Prats, presentant el seu nou disc “Venim de lluny”.

Publicat

Lloc de la ubicació Tossa de Mar
Adreça Plaça Major
Tossa de Mar
17320
Preu Gratis
Static map showing venue location
    • Tossa de Mar Gratis
    • Tossa de Mar Gratis
    • Tossa de Mar Gratis
LiveReviews|0
1 person listening