Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Temps de flors
Temps de flors

Itineraris i instruccions

Una guia perquè no us perdeu res de Temps de Flors

Escrit per
Aída Pallarès
Publicitat

El millor per visitar Temps de Flors és, ho sabem tots, tenir ganes de caminar i perdre's per la ciutat. Si aneu amb pressa o us agobien les aglomeracions de gent, no us perdeu les nostres instruccions.

Instruccions per començar

Instruccions per començar

Per anar a Temps de Flors, ho sabem tots, hi ha tres instruccions bàsiques: la primera és portar un bon calçat còmode, la segona portar una ampolla d'aigua i, la tercera, agafar o descarregar-se un mapa de les exposicions. I una quarta: no anar ni molt d'estiu ni molt d'hivern. Farà calor però refrescarà molt als soterranis de la Catedral o a l'Església de Sant Fèlix. Per tant: màniga curta i una jaqueta fina. I no oblideu, tampoc, carregar bé el mòbil i posar l'Instagram a la primera pantalla. L'utilitzareu!

Itinerari 1
© Pedres de Girona

Itinerari 1

Podem començar a la plaça del Vi i enfilar cap al carrer Ciutadans direcció la Catedral per veure les exposicions que hi ha al pati de les diverses cases senyorials. O visitar abans les exposicions de Santa Eugènia i després desplaçar-se fins a la plaça del Vi. A l’arribar al carrer de la Força, pugem cap a la Catedral i tenim dues opcions: anar a veure els soterranis i, després, els banys àrabs i el Passeig Arqueològic o anem cap a Galligants en direcció a l’Onyar i el barri de Sant Pere, on hi ha el nou balneari urbà. 

Publicitat
Itinerari 2
© Roger Colom (Ajuntament de Girona)

Itinerari 2

El segon recorregut passa per sota de la muralla, començant a les Pedreres. A diferència del primer itinerari, es visiten les exposicions situades en la part més alta de la ciutat, i s'arriba a la Catedral per la part de damunt. Des d'allà, es proposa continuar pel passeig Arqueològic, els Banys Àrabs fins a Sant Nicolau i la volta es fa vorejant el riu Onyar. 

Itinerari 3
© funkyfrogstock - Shutterstock

Itinerari 3

Us voleu sentir turistes a la vostra ciutat? El tercer itinerari passa per agafar el trenet turístic que farà les següents parades: Pont de Pedra, plaça de Sant Domènec, Monestir de Sant Daniel, Carrer de Santa Llúcia i, finalment, acabarà al cul de la Lleona. El recorregut dura 45 minuts. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat