IX Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix de Sa Palomera

Què fer, Activitats gastronòmiques
0 M'encanta
Guarda-ho
IX Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix de Sa Palomera
© Patty Orly - shutterstock
Suquet de peix

Més de vint maneres de tastar el suquet de peix

Us flipa el suquet de peix? Aquest mes, a Blanes, en podreu tastar una pila! Els restaurants adherits elaboraran una versió diferent d'aquest plat, ja que és una de les receptes de cuina marinera que admet preparacions més variades i amb ingredients diversos. La base d'un bon suquet és una bona picada, ja sigui fregida o freda, i a partir d’aquí el peix que es faci servir per completar el plat fa que el suquet de cada restaurant també tingui un gust diferent. Els preus dels menús van des dels 25 euros el més barat fins els 46 euros persona el més car.

Els restaurants adherits, i els respectius xefs, són: Ca la Luci (Encarna Jimeno); Can Borrell (Manel Vegas); Can Bruno (Imma Travesa); Can Flores (Pere Povill); Kiku (Kiku); Laia (Rafael Domènech); Cava Nit (Mònica Alemany); Duvet (Bladi); El Mirall (Maria González); El Ventall (Francesc Valiente); Escualo (Alejandro García); Inèdit Lounge & Restaurant (Rafael Villalba); La Balma (Toni Marin); La Llotja de Blanes (David Simón); Las Salinas (Isabel Alves); Racó Sa Palomera (Inés Pascual); Sa Malica – Can Ton (Josep Porcel i Rafaela Gallardo); Sabora Mar (Carlos Membrives); Sentits Lounge Restaurant (Òscar Villà i Guillem Gallego); Sicra’s Lounge (Jordi Sicra); i Sol d’Or (Manuel García).

 

Publicat

LiveReviews|0
1 person listening