Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Maneres de viatjar barat

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

París
© S.Borisov París

Maneres de viatjar barat

No cal que gasteu massa ni cremeu la targeta: tothom pot fer vacances amb aquestes noves maneres de sortir de casa

Advertising

S'ha acabat tornar de vacances i comprovar que haureu de sobreviure menjant arròs i pasta bullida. S'ha acabat haver de cremar la targeta de crèdit per poder oblidar-vos de la rutina del dia a dia i conèixer un altre país. Us expliquem com viatjar (més) barat. 

Casa meva a canvi de casa teva

És un clàssic, ens cansem d’allò que tenim i busquem coses diferents, que ens facin la vida més divertida. Homeforhome és una pàgina gestionada pels propietaris d’InfoJobs i una de les plataformes d’intercanvi de cases més veteranes a internet. A més de les opcions més comunes, tenen un apartat especial per a aquells que volen viatjar per estudis, amb família nombrosa o per llargues estades.
www.homeforhome.com

Couchsurfing: deixa el teu sofà

Aquesta és la millor opció per, a més d’intercanviar la casa, conèixer gent nova que vulgui compartir l’experiència de redescobrir la seva ciutat a través dels ulls dels seus habitants. La pàgina s’ha fet molt popular perquè té una comunitat amb més de 10 milions de persones que han provat l’experiència surfing, com ells l’anomenen, i perquè els promotors són joves ficats al món de les xarxes socials.

Advertising

EATWITH: els autòctons cuinen per tu

Menjar ha sigut des de sempre un acte social. Partint d’aquesta base, Eatwith converteix les taules de cases particulars en originals restaurants on no només és important el menjar sinó també conèixer la gent autòctona i compartir experiències de vida, com sempre s’ha fet a taula, vaja. Basat en la fórmula d’Airbnb, es tracta que el ‘cuiner’ sigui original i més que un plat ofereixi una experiència (alguns inclouen música o tallers culinaris). www.eatwith.com

THE TREASURES: els secrets de la ciutat

Propostes específiques per a gurmets que volen conèixer la ciutat que visiten a fons. Aquesta és la idea de The Treasures, descobrir al visitant llocs secrets enfocats a la moda, la gastronomia i l’oci, als quals només hi poden accedir les persones que hi viuen i tenen una ‘posició social rellevant’.
www.thetreasures.es

Advertising

Estades amb implicació personal

Ho deixen clar des del principi: un camp de treball no és una forma de viatge barata sinó d’una implicació personal en un projecte social. COCAT és una de les webs de referència quant a camps de treball perquè posa l’interessat en contacte amb les associacions d’arreu del món. Tingueu en compte que només gestiona la residència de persones que viuen a Catalunya.
www.cocat.org

Escapa't volant

Aconseguir el bitllet d’avió més econòmic pot ser una quimera. L’antídot definitiu: comprar amb antel·lació. Les eines de combat: buscadors com Skyscanner, Trabber i Kayak. També podeu consultar les agències i companyies locals.
www.trabber.es
www.skyscanner.es
www.kayak.es

El secret de l'AVE

El gran secret de l’AVE es diu Tarifa Mesa, i consisteix en què un grup de quatre, asseguts compartint taula, s’estalvien fins un 60% del preu del trajecte. Si us falta quòrum, visiteu aquesta pàgina: www.compartetren.com

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising