Menú de l'Escamarlà

Què fer , Activitats gastronòmiques Fins al Diumenge 18 desembre 2016
0 M'encanta
Guarda-ho
Menú de l'Escamarlà
© Shaiith
Escamarlà

Un menú on l'escamarlà empordanès és el protagonista

També hi ha escamarlans al Japó, a l'Àfrica, a l'Atlàntic i al Carib. Però per a nosaltres, d'escamarlà només n'hi ha un: allargassat, mediterrani i amb unes pinces inconfusibles. D'octubre a desembre, una pila de restaurants de Calonge, Sant Antoni, Palamós i Vall-llòbrega oferiran, per 33 euros, un menú on l'autèntic protagonista serà l'escamarlà. De primer, amanida de tardor, de segon escamarlans de la badia (200 grams!) i, finalment, calamars farcits a l'estil del Baix Empordà. I, evidentment, vi, postres i cafè. 

Els restaurants que participen en el 'Menú de l'escamarlà' són: Maria de Cadaqués, Bell Port, Hotel Àncora, L'arcada, Hotel Trias, MarBonic, Mas dels Arcs, Costa Brava, Guillermo, Refugi de Pescadors, Simon i Can Sidro. 

Lloc de la ubicació Maria de Cadaqués
Contacte
Adreça Tauler i Servià, 6
Palamós
17230
Horaris De dc. a ds. de 13 a 15.30 h i de 20 a 22.30 h. Dg. de 13 a 15.30 h
Preu 33 €
Lloc web de l'esdeveniment http://www.elplatblau.cat/MenudelEscamarla.pdf
LiveReviews|0
1 person listening