0 M'encanta
Guarda-ho

Mercats i fires de cap de setmana a Girona

Seguim la pista a les cites on la roba i els complements de segona mà, 'vintage' i d'autor són protagonistes

Món Empordà

Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre. Nosaltres no ho farem! 

Món Empordà: Mercat Ecològic

Un mercat ecològic amb productes locals, de la nostra terra, des de fruites i verdures, carn, flors i plantes medicinals, codony i molt més! És el que trobarem a Món Empordà, una associació sense ànim de lucre que pretén protegir i recuperar el producte km0 i, per això mateix, cada dissabte organitza un mercat de productes ecològics a diferents poblacions del Baix Empordà. El primer dissabte de cada mes a Rupià, el segon i tercer a Corçà i el quart i cinquè a Torroella de Montgrí. A més, al migdia sempre fan una paella o fideuà per llepar-se’n els dits. No es pot demanar més! 

Llegir-ne més
Fins a Dl Jul 31

Comentaris

2 comments
Time Out Girona (
Time Out Girona (

@Albert F Hola Albert! Aquest reportatge l'anem actualitzant cada mes. Per tant, fins que no ho actualitzem de nou, pot coincidir que durant un parell de dies no n'hi ha cap ;)