0 M'encanta
Guarda-ho

Mercats i fires de cap de setmana a Girona

Seguim la pista a les cites on la roba i els complements de segona mà, 'vintage' i d'autor són protagonistes

© cjorgens
Mercat

Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre. Nosaltres no ho farem! 

Pròximament...

La Fira del Fesol 2017

Una de les primeres fires gastronòmiques del 2017 serà la 'Fira de Sant Antoni de Santa Pau', la coneguda Fira del Fesol. El pla és d'allò més apetitós: A partir de les 10, els carrers i places de la vila s'ompliran de paradetes. I, poc després, començarà una cercavila amb la xaranga Only Marching Band. Finalment, a les 12 arribarà el moment més esperat: la fesolada. Una degustació de diferents plats elaborats amb fesols de Santa Pau. Tastets com volcanets dolços de fesols de Santa Pau, farcellet de fesols, tartaleta de fesols de Santa Pau i botifarra de perol amb rosta de cansalada o quiche de Fesols de Santa Pau amb Cansalada i alls tendres entre d'altres. Tot acompanyat amb un bon vermut Yzaguirre i iogurts de la Fageda. El tiquet de la fesolada té un preu de 5 euros.

Llegir-ne més
Santa Pau Diumenge 22 gener 2017

XXI Fira de l'Oli i l'Olivera d'Espolla

Arriba la primera gran fira gastronòmica de l'any. La mostra, que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de gener a Espolla, comptarà amb una exposició i venda de planter, productes, einies i maquinària referents a l'oli i l'olivera, una fira d'artesans de la zona de l'Albera, teatre, una visita guiada al celler cooperatiu Espolla, un concurs de llançament de pinyol d'oliva i, fins i tot, una trobada castellera.

Llegir-ne més
Espolla Divendres 20 gener 2017 - Diumenge 22 gener 2017

La Volta

Si us tornen bojos els mercats d’artesania, ja teniu plans per al segon dissabte de cada mes. La plaça porxada de l’Assumpció acull una vegada al mes les parades dels artistes de La Volta, un projecte que impulsa l’art km 0 al barri de Sant Narcís. En aquest ‘hub’ artístic hi trobareu serigrafies personalitzades, mobles restaurats, decoració artesanal i molta creativitat ‘made in Girona’. Amb els reptes de recuperar oficis analògics i plantejar l’artesania des d’una nova mirada, La Volta farà caure la bava a tots els fans de les iniciatives locals, artístiques i diferents.

Llegir-ne més

Comentaris

0 comments