0 M'encanta
Guarda-ho

Mercats i fires de cap de setmana a Girona

Seguim la pista a les cites on la roba i els complements de segona mà, 'vintage' i d'autor són protagonistes

© cjorgens
Mercat

Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre. Nosaltres no ho farem! 

Mercat de les flors de la Rambla

Els dissabtes al matí, a la porta del Barri Vell, la primera rebuda és amb flors i plantes. El cap de la Rambla, la part més ampla del passeig, està fantàsticament colonitzat per les flors i les plantes que atapeeixen les paradetes situades a banda i banda de l'avinguda central de la rambla. Una mena de portal d'accés florit a la meravella patrimonial que ve al darrere. Acudim al tòpic, ben cert en aquest cas: combinació insuperable de flor i pedra.

Llegir-ne més
La Rambla de la Llibertat Fins al Dissabte 31 desembre 2016

La Volta

Si us tornen bojos els mercats d’artesania, ja teniu plans per al segon dissabte de cada mes. La plaça porxada de l’Assumpció acull una vegada al mes les parades dels artistes de La Volta, un projecte que impulsa l’art km 0 al barri de Sant Narcís. En aquest ‘hub’ artístic hi trobareu serigrafies personalitzades, mobles restaurats, decoració artesanal i molta creativitat ‘made in Girona’. Amb els reptes de recuperar oficis analògics i plantejar l’artesania des d’una nova mirada, La Volta farà caure la bava a tots els fans de les iniciatives locals, artístiques i diferents.  

Llegir-ne més

Fira de productes artesans del Pont de Pedra

El Pont de Pedra, com a augusta artèria principal que uneix l'eixample amb el Barri Vell és un lloc immillorable per acollir aquesta fira d'artesans que mostren l'art del seu ofici i els seus productes, ben variats: ceràmiques, joies, treballs manuals, brodats, peces de roba, treball en pell, figures tallades en fusta i fins i tot estris elaborats amb pinyols d'alvocat són algunes de les coses que hi podreu trobar en aquest mercat que organitza l'Associació d'artesans Pont de Pedra. Aquesta fira a més es complementa amb la del Carrer Santa Clara, del mateix caràcter, però organitzada per l'Àrea de Promoció i Ocupació de l'Ajuntament de Girona. De fet, en constitueix la continuació.

Llegir-ne més
Pont de Pedra Fins al Dissabte 31 desembre 2016

Pròximament...

Fira del pa i la xocolata de Sant Gregori

És la fira més dolça de les comarques gironines. Un dia plena d’activitats, tastets de xocolata, degustacions, tallers on la mainada podrar fer piruletes de xocolata, tallers de pa, una exposició de vehicles antics, exposicions i, fins i tot, paradetes d’artesania. Si perdeu el cap pels dolços, poseu rumb a la Fira del Pa i la Xocolata. 

Llegir-ne més
Plaça de Rafael Masó Diumenge 20 novembre 2016

Fires a 1 euro

Cansats de gastar-vos una fortuna pujant a la nòria i al Saltamontes? Agafeu l'agenda i apunteu-vos aquesta data: el dijous 3 de novembre, a partir de les cinc de la tarda, trobareu totes les atraccions de les Fires de Girona a 1 euro. 

Llegir-ne més
Jardins de la Devesa Dijous 3 novembre 2016

Comentaris

0 comments