Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mercat de La Volta Km 0
©Carles Palacio i BertaMercat de La Volta Km 0

Mercats vintage i de segona mà

Aquell recanvi, peça, llibre o cromo que no trobem és la raó de ser d'aquests mercats de segona mà i reciclatge, els principals de Girona

Escrit per
Dani Chicano
Publicitat

Si voleu fer un viatge en el temps, podeu acudir a la majoria de mercats o fires de segona mà, reciclatge i antiguitats que us proposem. Però també n'hi ha d'artesans, tant pel que fa al tèxtil, la bijuteria i altres, com de l'àmbit alimentari. Aquí trobareu cites mensuals i setmanals amb les parades, el deliciós amuntegament d'objectes, una munió de gent i els apassionants exercicis del regateig i el bescanvi, majoritàriament a Girona.

Fira d'artesania i productes artesans alimentaris Plaça Miquel Santaló

La plaça Miquel Santaló, més coneguda com la plaça del cigarro o la plaça del Carlemany, s'omple de gent cada segon i quart divendres de cada mes, especialment a la tarda, a l'hora de la sortida de l'escola verda. La fira combina artesania, amb predomini de l'objecte ornamental, un poc de bijuteria i altre poc d'objectes d'ús personal, i l'alimentació, bàsicament embotits, formatges i llaminadures. Organitzen els Artesans de la Terra.

Mercat de reciclatge i brocanters de Celrà

Es tracta d'un dels mercats de reciclatge, segona mà i brocanters més important de les comarques. Va néixer gairebé de forma espontània al costat de la carretera de Palamós, aprofitant una parcel·la del polígon industrial de Celrà. Ara ja és un lloc de pelegrinatge de caçadors d'oportunitats, compradors ocasionals i curiosos que hi poden trobar articles de tota mena i que se celebra cada dissabte de 8 a 14 h. Crida l'atenció l'acumulació de gent, cotxes i parades perfectament visible des de la carretera, esdevenint això un reclam molt potent. És de fàcil accés i pàrquing interminable. Hi trobareu de tot: roba de segona mà, llibres, joies i bijuteria, rellotgeria, antiguitats, mobiliari, eines tradicionals agrícoles o industrials, estris de cuina, decoració, merceria, música, còmics, indumentària militar de col·leccionisme, pells, electrodomèstics, joguines. I cada setmana pot canviar tot. El regateig i el bescanvi són imprescindibles.
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat