Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Museu Memorial de l'Exili

Museu Memorial de l'Exili

Què fer, Exposicions Alt Empordà

Time Out diu

El MUME és un espai per a la memòria, la història i la reflexió crítica que recorda els exiliats espanyols durant la Guerra Civil.

Si us apassiona la història, aquest és el vostre museu. El Museu Memorial de l’Exili (MUME), inaugurat l’any 2007, és un espai per a la memòria, la història i la reflexió crítica. Un centre d’interpretació que recorda els exilis provocats per la Guerra Civil d’Espanya i de Catalunya. Situat a La Jonquera, el mateix pas fronterer per on van fugir la major part dels exiliats, el MUME compagina les funcions museístiques, a través de les exposicions permanent i temporals, amb les de recerca històrica i de difusió pedagògica.  De fet, un dels objectius del museu és promoure l’estudi de l’exili com a constant històrica. Fita que s’aconsegueix, en part, gràcies a la Càtedra Walter Benjamin, Memòria i Exili, que, des del 2012, actua com a espai permanent d'estudi, reflexió, investigació i difusió de temes relacionats amb Walter Benjamin, la memòria i l’exili.

 

Publicat

Detalls

Adreça Major, 43-47
La Jonquera
17700
Preu 4 €. Reduïda 2 €
Contacte
Horaris De juny a setembre: de dm. a ds., de 10 a 19 h. Dg. i festius de 10 a 14 h. D’octubre a maig: de dm. a ds., de 10 a 18 h. Dg. i festius de 10 a 14 h
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers