Nadal al Museu!

Què fer, Exposicions

Time Out diu

Una campanya que vol promocionar i motivar les visites de públic familiar als museus

Aquest Nadal la teva aventura comença al Museu! És el nom d'una campanya organitzada pels 27 museus integrats a la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona, amb l'objectiu de promocionar i motivar les visites de públic familiar als museus de les comarques de Girona durant les vacances de Nadal, amb premis, jocs i activitats per descobrir tot el seu patrimoni. 

Durant el Nadal els 27 museus gironins comptaran amb una àmplia oferta d’activitats familiars: tallers infantils, casals de Nadal, pessebres, audicions de música…Museus de temàtiques variades: la història, el joc, l’artesania, l’arqueologia, l’etnologia, el medi natural, el mar, la tecnologia, l’art, etc., que ofereixen la possibilitat de passar-s’ho bé i participar en un sorteig. 

Ho heu llegit bé: Les visites familiars que tinguin lloc entre el 10 de desembre al 8 de gener als 27 museus que conformen la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona, tindran premi: un cap de setmana a la Vall de Núria, una visita familiar al Museu Etnogràfic de Ripoll, un iPad i un passi familiar anual per visitar tots els museus de la Xarxa. Els guanyadors s'anunciaran el dia 15 de gener s’anunciaran al web www.nadalalmuseu.com.

Els 27 museus integrants de la campanya són: Museu Etnològic del Montseny. La Gabella (Arbúcies), Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles, Museu Darder. Espai d'Interpretació de l'Estany (Banyoles), Terracotta. Museu de terrissa i ceràmica industrial de la Bisbal, Museu Municipal Josep Aragay (Breda), Ecomuseu-Farinera de Castelló d'Empúries, Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries, Museu de l'Anxova i de la Sal (l’Escala), Museu del Joguet de Catalunya (Figueres), Museu de l'Empordà (Figueres), Museu d'Arqueologia de Catalunya-Girona, Museu d'Art de Girona, Museu del Cinema. Col·lecció Tomàs Mallol (Girona), Museu d'Història de Girona, Museu d'Història dels Jueus (Girona), Tresor de la Catedral de Girona, Museu Municipal de Llívia, Museu del Mar de Lloret de Mar, Museu de la Garrotxa (Olot), Museu dels Sants d'Olot, Museu del Suro de Palafrugell, Museu de la Pesca de Palamós, Museu Etnogràfic de Ripoll, Museu d'Història. Sant Feliu de Guíxols, Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), Museu Municipal de Tossa de Mar i Museu d'Arqueologia de Catalunya-Ullastret.

Publicat

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment http://www.nadalalmuseu.com
També t'agradarà
    Últimes notícies