Olotx2 2017

Què fer, Activitats curioses
La Garrotxa
© La Garrotxa

Una iniciativa que ofereix un 2x1 en productes i serveis a la Garrotxa

Paga per un i gaudeix per dos. És el lema d'Olotx2, la iniciativa que ofereix un 2x1 en serveis i productes. Una gran oportunitat per gaudir de la gastronomia, allotjaments, comerços i, fins i tot, activitats. L’objectiu? Potenciar les experiències turístiques a la Garrotxa. 

De quines activitats podrem gaudir? Passejades en burro, en poni, ruta en bicicleta o en cavall, un tour amb segway, fer una visita guiada als principals museus de la Garrotxa (Museu dels Sants, dels Volcans i de la Garrotxa) o, fins i tot, de la projecció de les pel.lícules guanyadores de Festival de cinema de Muntanya de Torelló als Cines d’Olot. Més: Una ruta amb DO Olotina per conèixer els elements més autèntics del territori, una visita gastronòmica pels establiments comercials més emblemàtics d’Olot, una visita al volcà o visites diferents granges. 

Preferiu una mica de cultura? Podeu començar el divendres rient amb el monòleg d’en Berto Romero, dissabte escoltant música (Rusties Blues Band, Marta Rius, True Jazz, Clave de Sur…) pels carrers del centre de la ciutat i el diumenge 19 anar amb la mainada al concert del Pot Petit.

Us va la teca? Del 17 al 19 de febrer podreu pagar per un àpat i menjar-ne dos. A més, els restaurants oferiran el menú en diferents torns i els bars i cafeteries oferiran esmorzars, berenats i tapes al 2x1. Alguns dels restaurants són: Les Cols, La Fageda, Les Olletes, Pizzeria Torino, Sushimore, Hostal la Gruta o Can Xel. Alguns bars: Bar 6T7, L’altre Manolo o Cafè Sport. 

Voleu aprofitar per anar de compres? Més de 60 comerços formaran part de la campanya amb descomptes i promocions. A més, algunes parades de la Plaça Mercat oferiran productes seleccionats al 2×1 i tastos gratuïts durant el matí de dissabte. 

O potser passar la nit en un hotel o casa rural? Els allotjaments de la Garrotxa oferiran dues nits al preu d’una, una nit al 50% del preu o dues habitacions al preu d’una. 

Publicat

Lloc web de l'esdeveniment http://www.olotx2.cat
LiveReviews|0
1 person listening