Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Què regalar? Els llibres de Sant Jordi 2018

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Quim / Quima
Quim / Quima

Què regalar? Els llibres de Sant Jordi 2018

No sabeu quin llibre regalar? Entre les novetats i els clàssics que mai caduquen, us recomanem alguns dels nostres llibres preferits

Per Aída Pallarès, Andreu Gomila, Josep Lambies i Marta Salicrú
Advertising

Ciència ficció, novel·les generacionals, teatre, assaig, intriga, comèdia... En aquesta llista hi trobareu una mica de tot. Autors clàssics i autors contemporanis, d'aquí i de fora, vius i morts. La tria que hem fet a Time Out és dels llibres que hem llegit, ens han agradat i recomanem. Estem convençuts (o això esperem!) que tothom trobarà el llibre ideal per comprar-se o regalar. Aquesta és la nostra aposta per Sant Jordi 2018.

11. Horas extras, Bernardo Atxaga

Hurtado y Ortega. 128 pàg. 14 €.

De vegades, i no passa gaire sovint, et cau a les mans un llibre que et fa sentir com un dels colons de l’expedició Donner quan de sobte, pantalons arremangats, trobaven una palleta d’or al fons del colador. L’any 1994, Atxaga publicava per primer cop aquest quadern de viatges finíssim, per no dir mínim, en què explica les seves excursions per Extremadura, el País Basc i el Marroc. Ara torna a les llibreries. De nit, en un cotxe sense ràdio. Així comença la primera de les històries, quan tres amics surten de Bilbao de matinada, freda foscor, en un cotxe que té la ràdio espatllada. Al final del dia acaben fent cerveses al bar de la plaça d’un poble extremeny, parlant amb els parroquians d’allò que deia Aristòtil de les estrelles conservades en èter. El cel i la terra s’abracen a cada paraula. J.L.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising