Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rellotge
© Forrest9

Room escape a Girona: llocs per posar-se a prova

No et perdis els millors jocs d'escapament en viu de la ciutat i la Costa Brava

Escrit per
Time Out Spain editors
Publicitat

Els jocs de taula o per a ordinador sobre pistes ocultes, endevinalles i misteris sempre han triomfat. Ens agrada sentir-nos Sherlock Holmes per un dia. Però ara ja fa uns anys s'ha establert un nou model de jocs de pistes i enigmes: les Room escapes, que vénen a ser els mateixos jocs, però en una habitació de debò i en viu. Uns jocs que, a poc a poc, estan apareixent per tota Catalunya. A les comarques gironines de moment tenim aquests. Voleu treballar en equip i posar-vos a prova? Aconseguireu sortir? 

Fugir
 • Què fer
 • Jocs i aficions
 • Eixample

La porta es tanca al teu darrere. Teniu 60 minuts per resoldre els misteris i secrets de l’habitació i (intentar) fugir-ne. Per què esteu tancats? Què ha passat a l’habitació abans d’entrar? Sereu capaços de fer servir les pistes i els elements de l’habitació per trobar el camí de sortida o el misteri quedarà sense resoldre per sempre? Fugir és un joc d’escapament (room escape en anglès) on els participants estan tancats en una habitació i han d’intentar sortir-ne dins el temps establert. I, des del mes d’abril del 2016, en tenim un altre a Girona. Us hi atreviu? 

 • Què fer
 • Jocs i aficions
 • Centre

Lògica, enginy i treball en equip. Són els tres ingredients bàsics per poder sortir de les dues sales d’Escapis Girona, l’únic espai d’escapisme de la ciutat i un dels pocs de Catalunya que funciona amb sensors. Aquesta proposta d’oci, que disposa de dues sales i es juga en grup, consisteix en sortir d’una habitació en 60 minuts. Per aconseguir-ho haureu de resoldre enigmes i trencaclosques que us faran ballar el cap i us carregaran d’adrenalina. Tant si compliu l’objectiu com si no, és força probable que acabeu la partida amb moltes ganes de tornar-ne a començar una altra de nova.  

Publicitat
Claustro Euphoria Palamós Room Escape
 • Botigues
 • Baix Empordà

El fenomen ‘room escape’ arriba a la Costa Brava. ClaustroEuphoria és enginy, curiositat, observació, estratègia i sobretot, adrenalina i diversió. Un joc de pistes en viu on un grup de persones ha d’escapar d’un espai tancat controlat remotament per càmeres. La mecànica és ben senzilla: resoldre uns misteris usant pistes i enigmes per aconseguir escapar en un temps determinat. Mentre el temps corre, l’adrenalina es dispara! Per participar s’ha de tenir més de 15 anys o, si es té entre 9 i 14 anar acompanyat d’un adult. 

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat