Spring Market 2018

Què fer, Mercats i fires
Spring Market
Spring Market

El mercat més chic de Girona amb coses handmade, complements, flors, productes gurmet de les comarques gironines i molt més

El mercat de primavera més chic de Girona ja té data i tindrà lloc del 4 al 6 de maig al König de la Font de l’Abat, a Fontajau.

Hi haurà antiguitats franceses, coses handmade, complements, flors, productes gurmet de les comarques gironines -vins, formatges artesans o anxoves-, i joies. A més, és clar, de paradetes pensades per als més petits de casa. Paradetes de botigues i marques com: Roosik & co, Rykura, 5d6 Complements, Chic & Paper, Mimü Handmade, Avon, Local Market, Anxoves el Xillu, Bohodots, Antiques Corner, Begood, La Bu, Last Love, Made with love Hamburg, Niels & Nora, Soxshop i Always Summer entre d'altres. Diumenge hi haurà un concert vermut a càrrec del grup de jazz Counting Off Group i un taller de joieria en viu amb Jordi Rosich de Roosik & Co. Les dues activitats seran gratuïtes. A més, cada dia hi haurà un nail bar, per lluir la millor manicura i sessions de Shiatsu.

L'Spring Market va arribar fa només dos anys per omplir un buit gironí: el dels mercats 'chics' i creatius a l'estil Palo Alto Market a Barcelona. Només dos anys però ja han aconseguit convertir-se en una cita imprescindible de la primavera gironina.

Publicat

LiveReviews|0
1 person listening