Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Antaviana

Antaviana

Restaurants, Catalana Alt Empordà
Antaviana
Bacallà

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Les premisses de l'Antaviana: aliments de qualitat, justos i de proximitat

A l’Antaviana fan cuina de km0. Ostenten el distintiu Slow Food Catalunya, que acredita que fan servir aliments de qualitat, justos i de proximitat. Bo, net i just. Són les premisses que tenen en compte a l’hora d’escollir els productes de la seva carta. Compren a pagesos de la zona i el peix, ve de la costa empordanesa. L’Antaviana és ideal per anar-hi a sopar i compartir unes quantes de les seves mitges racions entre amics. Si hi ha més gana, complementeu-ho amb un plat principal, com ara el carpaccio de foie gras, un clàssic que mantenen des de fa anys, les cocotxes de bacallà al pil-pil o els peus de porc desossats farcits amb cep i botifarra negra. Tenen una celler amb 230 referències, majoritàriament de vins de l’Empordà i d’altres DO catalanes, però també d’emergents com Cadis o Méntrida. Al migdia fan menú a un preu força ajustat.

Per Dúnia Riera

Publicat

Detalls

Adreça Carrer Llers, 5-7
Figueres
17600
Contacte
Horaris De 13 a 15.30 h. i de 20 a 22.30 h. Dg nit i dl tancat
També t'agradarà
    Últimes notícies