Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Can Badó

Can Badó

Restaurants, Catalana Alt Empordà
Can Badó
Toti Ferrer Can Badó

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Entre les especialitats trobareu arròs caldós de llagosta i sépia, o de nècores i ceps, de llamàntol, de cabra de mar, de sépia, ceps.

Perquè per menjar arròs no cal ser arran de mar. A Can Badó demostren que a la capital altempordanesa, a mitja hora de la platja, també se’n fan de bons. És l’especialitat de la casa i la llista no té res a envejar altres restaurants de cuina marinera: arròs caldós de llagosta i sépia, o de nècores i ceps, de llamàntol, de cabra de mar, de sépia, ceps i vieira o la caldereta de llagosta. Alerta, perquè no s’acaba aquí. En fan de sec amb carxofes, sépia i ceps, o caldós amb conill, cargols i carxofes. També una variant estrangera: el risotto de verdures, Torta del Cassar i tòfona. Els fan per emportar a casa si us voleu estalviar de fer el dinar. Els migdies laborables ofereixen un menú de mercat molt arreglat i bé de preu.

Per Dúnia Riera

Publicat

Detalls

Adreça Sant Llàtzer, 8
Figueres
17600
Contacte
Horaris De dl. dc., dj., i dg., de 13 a 16 h Dv i ds d’13h a 16h i de 20h a 23 h.
També t'agradarà
    Últimes notícies