Can Jeroni

Restaurants, Catalana
0 M'encanta
Guarda-ho
Can Jeroni
© Can Jeroni
Can Jeroni

Esmorzars de pagès com els d'abans: vedella amb bolets, pota i tripa, sípia amb pèsols, galta de vedella amb cebetes o ronyons al vi ranci

A Can Jeroni encara fan els esmorzars de pagès com els d’abans. Vedella amb bolets, pota i tripa, sípia amb pèsols, galta de vedella amb cebetes o ronyons al vi ranci. Us hi atreviu? Creieu-me que després d’un àpat matinal de forquilla i ganivet d’aquesta talla podreu afrontar qualsevol entrebanc que us plantegi el dia. A risc de què soni políticament incorrecte, la Roser, quarta generació femenina als fogons de la casa, explica que a Can Jeroni fan cuina de dones. Tenen el mercat de pagesos a quatre passos i això es nota en els seus plats, fets amb ingredients de primera. També deixen espai a la cuina més actual: bunyols de bacallà, pop de Roses a la gallega, bacallà a la musselina o amb pebrot i tomata, arròs de bacallà amb carxofes o de sépia i escamarlans, etc. Adapten la carta als productes de temporada i tenen celler de vins 90% Empordà.

Per Dúnia Riera

Publicat

Lloc de la ubicació Can Jeroni
Contacte
Adreça de Castelló, 36
Figueres
17600
Horaris De dl a ds de 8.30 a 12 h. (esmorzars) i de 13 a 15.30 h. Sopars dv i ds de 20.30 a 22 h.

You may be interested in:

LiveReviews|0
NaN people listening