Can Jeroni

Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
Esmorzars de pagès com els d'abans: vedella amb bolets, pota i tripa, sípia amb pèsols, galta de vedella amb cebetes o ronyons al vi ranci
A Can Jeroni encara fan els esmorzars de pagès com els d’abans. Vedella amb bolets, pota i tripa, sípia amb pèsols, galta de vedella amb cebetes o ronyons al vi ranci. Us hi atreviu? Creieu-me que després d’un àpat matinal de forquilla i ganivet d’aquesta talla podreu afrontar qualsevol entrebanc que us plantegi el dia. A risc de què soni políticament incorrecte, la Roser, quarta generació femenina als fogons de la casa, explica que a Can Jeroni fan cuina de dones. Tenen el mercat de pagesos a quatre passos i això es nota en els seus plats, fets amb ingredients de primera. També deixen espai a la cuina més actual: bunyols de bacallà, pop de Roses a la gallega, bacallà a la musselina o amb pebrot i tomata, arròs de bacallà amb carxofes o de sépia i escamarlans, etc. Adapten la carta als productes de temporada i tenen celler de vins 90% Empordà.
Detalls
Adreça |
de Castelló, 36 Figueres 17600 |
---|---|
Contacte | |
Horaris | De dl a ds de 8.30 a 12 h. (esmorzars) i de 13 a 15.30 h. Sopars dv i ds de 20.30 a 22 h. |