Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Compartir Cadaqués

Compartir Cadaqués

Restaurants, Cuina creativa Alt Empordà
Caneló de tonyina amb sabors mediterranis
Francesc Guillamet Caneló de tonyina amb sabors mediterranis

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Cuina moderna i tradicional amb tocs mediterranis es combinen en les diferents ofertes de pica-pica del Compartir

Modernitzar el pica-pica i convertir-lo en tota una experiència gastronòmica. Aquest és el propòsit del Compartir. Amb els amics o amb la família, l’important és gaudir dels platets de la cuina més moderna i de la més tradicional en bona companyia, en un ambient distès i al privilegiat entorn Cadaqués. Des d’una amanida de tomàquets confitats amb crema de parmesà i gelatina de llimona al caneló de tonyina amb gustos mediterranis, un dels plats més característics del restaurant. De postres, els bombons líquids de xocolata amb sorbet de grosella negra o el pastís de formatge amb sorbet de cireres. Compartim?

Per Dúnia Riera

Publicat

Detalls

Adreça Riera Sant Vicenç s/n
Cadaqués
17488
Preu €€
Contacte
Horaris De 13 a 15.45 h. I de 20 a 22.45 h.
També t'agradarà
    Últimes notícies