Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Celler de Can Roca

  • Restaurants
  • Oest
  • preu 4 de 4
  • 5 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
El Celler de Can Roca
Publicitat

Time Out diu

5 de 5 estrelles

Per als qui la cuina i les sensacions que transmet el menjar en una taula són la seva màxima felicitat, llavors el Celler és el seu màxim creador de felicitat

Girona té el millor restaurant del món. Una frase tan fàcil de dir i, a la vegada, una realitat tan difícil d’aconseguir. Ho saben prou bé els tres germans Roca que, des del 1986, han picat pedra i aflorat enginy per arribar a fer possible un restaurant tan excepcional i excel·lent que qualsevol bon adjectiu qualificatiu corre el risc de quedar-se curt a l’hora de categoritzar-lo.

Per als qui la cuina i les sensacions que pot transmetre el menjar en una taula són la seva màxima felicitat, llavors en Joan als fogons, en Josep a la sala i a la bodega, i en Jordi a la rebosteria, són els màxims creadors de felicitat. El seu objectiu diari és fer emocionar el client fent-lo viure una experiència màgica des que entra fins que surt. Per fer-ho possible, una setantena de professionals i els millors productes de proximitat i de tot el món estan al servei d’una cinquantena escassa de comensals. Però l’equació no es resoldria sense una tercera variable que engloba tradició culinària, avantguarda, investigació i la seva pròpia manera de ser i pensar.

Sense perdre mai els seus orígens en la cuina catalana apresa de la seva mare i el restaurant familiar Can Roca, situat a pocs metres del Celler (i on cada dia hi van a dinar tot el personal), els tres germans han conquistat la gastronomia mundial fins i tot creant noves tècniques de cuina que han marcat tendència i que ara altres restaurants del món apliquen.

T’atreveixes a viure-ho? Doncs des del 2013 hi ha un nou sistema de reserves per evitar l’allargament insostenible del temps d’espera per aconseguir taula. Ara, cada dia 1 de mes s’obren i es tanquen reserves per al cap d’onze mesos i només pels trenta dies d’aquell mes.

Escrit per
Albert Riera

Detalls

Adreça
Can Sunyer, 48
Girona
17007
Horaris
De dt. a ds. de 13 a 14.30 h i de 20.30 a 21.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà