Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right El Ginjoler

El Ginjoler

Restaurants, Cuina creativa
El Ginjoler
1/3
© El GinjolerEl Ginjoler
El Ginjoler
2/3
© El GinjolerEl Ginjoler
El Ginjoler
3/3
© El Ginjoler

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Un dels millors càterings de Girona

La Carme Picas i en Xavier Gubau, es van conèixer en els inicis d’El Celler de Can Roca, quan encara era un annex de Can Roca. Quan van plegar, van muntar un obrador a la plaça de Cornellà del Terri, a Can Comas, propietat del avis de Gubau, on van començar fent els famosos pastissos de la Carmeta, per a bars i cafeteries. Els recordeu? Van agafar molta fama, sobretot a la desapareguda La Torrada,  del carrer Ciutadans. Poc després, a principis de la dècada dels 90, es van embarcar en una nova aventura: El Ginjoler. Una empresa de càterings personalitzats. Una curiositat: han muntat càterings enmig de camps de blat, sense llum ni aigua. Actualment, tenen un restaurant a Sant Feliu de Guíxols i, com us esteu imaginant, des de les instal·lacions de Cornellà ofereixen menjar per emportar. Això sí, s’ha de trucar amb antelació. Dos imprescindibles: el caneló de brandada de bacallà, poma àcida i oli de vainilla i la coca de parmesà, conill, ceba flamejada i olives negres. De llagrimeta. 

Per Aída Pallarès

Publicat

Detalls

Adreça Polígon Industrial Pont-Xetmar E-14
Cornellà de Terri
17844
Contacte
També t'agradarà
    Últimes notícies