Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 Pop L'Aliança
Pop L'Aliança

El millor pop a feira de Girona

Restaurants de la ciutat per gaudir del nou 'revival' del 'polbo á feira',

Escrit per
Aída Pallarès
,
Albert Riera
i
Dúnia Riera
Publicitat

En els darrers anys el pop s'ha convertit en un imprescindible de qualsevol restaurant de nova creació. En aquests restaurants, però, no trobareu innovacions ni esferificacions. En aquests tres restaurants trobareu els nostres locals de Girona preferits per menjar un bon pop a feira. Els establiments que ens fan sentir com si fossim a Galícia. 

Pulpería l'Aliança
  • Restaurants
  • Centre

En Celso i la Pilar són el duet perfecte per a un bon tiberi gallec. A l’Aliança no us acabareu les tapes que hi fan: orella, lacón, pop a feira (“a feira” i no “a la gallega”, és el que, segons en Celso, demostra que aquest bar és gallec de veritat), pebrots del Padró… Feu-ho baixar tot amb el vi blanc de la casa, ben fresquet o una bona canyeta. Són famosos pel seu caldo i per l’orella de porc, toveta, cartigilosa i picant! A nosaltres, però, ens fascina el seu pop. Melós, amb el punt just de pimentón i sense patates. 100% gallec. És més: des de Santiago de Compostela que no tastavem un pop tan bo.

  • Restaurants
  • Girona

A l’hora dels esmorzars La Gallega treu fum! I si és dia de mercat a Salt, no gaire lluny del bar, encara més! Els entrepans, freds o calents, són la nineta dels ulls i la clientela n’és conscient. Si voleu posar la cirereta a l’àpat, afegiu-hi un suc de fruita acabat de fer, en tenen una llista llarga! Ara bé, si us va el tiberi fort de bon dematí, opteu per un pop a la gallega, un dels hits de la carta, no us en penedireu! El punt fort és que hi podeu endrapar a qualsevol hora, ja sigui un entrepà, un plat combinat o un menú de migdia. I el que ens acaba de robar el cor del tot és que amb la canya hi vénen unes olives o alguna altra cosa per picar!

Publicitat
Can Vidal
  • Restaurants
  • Catalana
  • Eixample

En Vidal fa 15 anys que es va traslladar sota la porxada de la plaça Miquel de Palol, perquè el seu anterior restaurant s'havia quedat petit per encabir tota la parròquia que havia anat fidelitzant al llarg de 16 anys. Diu que en el ja no tan nou però sí molt acollidor restaurant fan cuina casolana, de mercat, amb un menú que assegura amb orgull que mai es repeteix: “Canviem sobre la marxa en funció del producte que tenim, mai repetim menús d'una setmana per l'altra”. La tria és entre quatre primers, tres segons i postres casolans, a més de beguda. Tot, per 10 euros. Immillorable. El bonus track, que us recomanem que no us perdeu de cap de les maneres, és la tapa de pop a la gallega. En Vidal és d'allà, o sigui que ja podeu comptar com deu estar la beneïda tapa.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat