Per parlar del Motel s'han d’activar les majúscules. És un dels grans de l’Empordà. De fet, diuen que és aquí on neix la modernitat de la cuina catalana, de la mà de Josep Mercader, cuiner i fundador de l’Hotel Empordà, la seu del Motel. Mercader va renovar la cuina tradicional catalana i empordanesa inspirant-se en la 'nouvelle cuisine'. Plats que avui en dia es consideren del receptari tradicional són, de fet, creacions seves, com l'amanida de faves amb menta, la sopa de farigola o els naps amb formatge blau, que encara es mantenen a la carta. Jaume Subirós, xef actual i gendre de Mercader, ha mantingut aquesta tradició i treballa amb producte de mercat i de temporada seguint les regles de la modernització de la cuina catalana.
El Motel
Time Out diu
l'amanida de faves amb menta o la sopa de farigola, que encara es mantenen a la carta, són en realitat creació del fundador del Motel, Josep Mercader
Detalls
- Adreça
- Avinguda Salvador Dalí i Domènech, 170
- Girona
- 17600
- Contacte
- 972 500 562
Discover Time Out original video