La cuina marinera empordanesa adaptada als nous temps té lloc al Vaixell de Llançà de la mà de la família Calsina, que des de 1947 regenten el restaurant. Peix i marisc de la costa amb elaboracions sòbries per respectar l’essència del producte. Orada a la sal, gall de Sant Pere a la planxa, anxoves salades per ells… Al menú gastronòmic podreu comprovar el toc innovador que posen als plats més tradicionals, com en les croquetes de patates de suquet de peix o la vieira amb crema de nyàmeres, reducció de xoriç i tinta de sípia. Però si pugeu al Vaixell heu d’agafar el timó i optar pel menú de tapes. És pura creativitat, enfocada cada una en un ingredient concret combinat amb dos o tres elements que el potencien. Anxoves amb raïm, parmesà i a la romana; gambes en burger, ceba i cansalada ibèrica; la vaca de l’Albera en carpaccio, formatge artesà i ou de guatlla. El menú de migdia incorpora receptes de mercat, tot fresc i de temporada.
El Vaixell
Time Out diu
La cuina marinera empordanesa adaptada als nous temps té lloc al Vaixell de Llançà de la mà de la família Calsina, que des de 1947 regenten el restaurant.
Detalls
- Adreça
- Castellar, 62
- Llançà
- 17490
- Contacte
- Veure Web
- 972 380 295
- Horaris
- De dm. a dg. de 13 a 15.15 h. Dv. i ds. de 20 a 22.15 h. Setmana santa, juliol i agost obert totes les nits
Discover Time Out original video