Si ets un amant de devorar els aperitius dels casaments i sempre trobes que se’t fan curts, sabràs apreciar el Ham Session. Aquí tot va a l’engròs i, sobretot, sense pressa. Més que un restaurant amb carta, es tracta d’un concepte nostrat de bufet lliure amb beguda a part. El menú? Un sopar informal i pensat per entaular-se amb calma, amb la base d’un càtering de delicatessen amb abundància de pernils ibèrics, foie, assortit de formatges, selecció de vins i més. Obert el 2012, el pare del Ham Session és la botiga Don Jamón especialitzada en la venda de pernils i embotits des de fa dècades. Pensa en reservar taula abans d’ana-hi perquè aquí no existeix el concepte segon torn: la taula és per tu i els teus durant tota la nit.
Vegans i vegetarians, absteniu-vos. Aquests restaurants són autèntics temples de l'embotit. Establiments on serveixen des de la recepta de bull més nostrada fins als ibèrics més irresistibles. Pernil salat, botifarra blanca, fuet, llonganissa, xoriç... Us posareu les botes!