Els Tinars

Restaurants, Cuina creativa
0 M'encanta
Guarda-ho
Els Tinars
Turbot a la brasa

Cuina catalana feta amb productes de proximitat i de temporada

Des d’una masia situada al peu de les Gavarres, els germans Gascons assumien el repte de posar al dia la cuina catalana elaborada amb productes de proximitat i de temporada. Tasteu el llobregant blau (llamàntol), cuinat amb ingredients tan singulars com el tomàquet, l’alvocat o el fonoll, juntament amb cítrics i una maionesa de coral –la massa que té al cap–. Us adonareu que el repte està més que superat! De fet, una estrella Michelin els abona des de 2008. Però si encara no esteu prou convençuts, observeu la combinació de la tòfona negra i la salsa de mantega amb els nyoquis melosos de patata. A les carns, admirareu l’actualització que fan del típic entrecot a partir de bou gallec a la brasa de carbó, polenta, carxofes i cebetes. DÚNIA

Per Dúnia Riera

Publicat

Lloc de la ubicació Els Tinars
Adreça Carretera de Sant Feliu a Girona, Km 7,2
Girona
17240
LiveReviews|0
NaN people listening